Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Katwijk Zh

Je wordt voltijds ingezet als productiemedewerker en maakt deel uit van een gezellig team bestaande uit 20 collega's op de productieafdeling. Je primaire verantwoordelijkheid is het verwerken van metaal. Dit betreft verschillende productielijnen met diverse machines, wat betekent dat je taken variëren afhankelijk van de lijn waarop je werkt. Gedurende deze taken houd je nauwlettend toezicht op zowel de kwaliteit als de veiligheid.

Je produceert metalen luchtkanalen die een essentiële rol spelen in het reinigen van vervuilde lucht, zodat deze aan het einde van het proces weer schoon is. Gedurende dit proces krijg je begeleiding van je collega's, met als uiteindelijk doel dat je zelfstandig kunt werken.Functie:Productiemedewerker, Productiemedewerker logistiek
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2550 – 2550
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via f.vandorp@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Productiemedewerker Olympia 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures