Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Katwijk Zh

In deze functie ga je aan de slag in de productieruimte in Katwijk, het is een afwisselende baan met verschillende projecten. Jouw dag begint om 07:00, na het opstarten met jouw collega's, begin je de dag met het doornemen van de binnengekomen orders. Nadat je dit hebt gedaan begin je met de orders op de gewenste maat te zagen. Dit kunnen kozijnen, dakkapellen of schuifpuien zijn. Daarnaast zaag je ook het staal op maat bij het bijbehorende profiel, hierdoor vormt het al meer tot een geheel. Zodra het hele kozijn klaar is om te plaatsen bij de klant, nemen de monteurs deze mee en monteren deze in huis. 

Het mooie aan deze functie is dat er enorm veel te leren valt, geen één project of order is hetzelfde. Hiervoor word je natuurlijk opgeleid door jouw collega's. Er komt ook een stukje fysiek werk bij kijken, de kozijnen verplaatsen zich natuurlijk niet zomaar. Om 16:00 als jouw werkdag erop zit, kan je met een tevreden gevoel naar huis want jij zorgt samen met jouw 5 andere collega's dat de klant een op maat gemaakte kozijn kan toevoegen aan zijn huis! 

Het betreft een fulltime functie.Functie:Productiemedewerker, Productiemedewerker logistiek
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via f.vandorp@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Productiemedewerker Olympia 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures