Vacature Projectmanager NL Space Campus

Projectmanager NL Space Campus in Noordwijk Zh

18 december 2023

NL Space Campus groeit in programma's en projecten voor de Nederlandse space community. We zijn daarom op zoek naar versterking van het team met een projectmanager die het leuk vindt om te helpen met het versterken van de innovatiekracht van de Nederlandse ruimtevaartsector met het begeleiden van onze bestaande en initiëren van nieuwe projecten. Belangrijk is ervaring met de begeleiding, administratie en rapportage van regionaal en Europees gefinancierde projecten, zoals RVO , EFRO of Horizon. In het dynamische speelveld van de ruimtevaartsector in Nederland en binnen het complexe stakeholdersveld van de campus is een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel, nieuwsgierigheid en zelfsturing belangrijk. Als het je leuk lijkt om jezelf als projectmanager te ontwikkelen in de hightech en space sector en goed past binnen een klein en ambitieus team, nodigen wij je graag uit om te komen solliciteren op deze vacature.

Functieomschrijving

Als projectmanager werk je samen met je collega's aan het ondersteunen en ontwikkelen van projecten ter versterking van het space innovatie- ecosysteem en het duurzame voortbestaan van de campus. Je hebt in teresse in de behoeften en trends van het ecosysteem , innovatie en de regionale omgevingsontwikkeling . Je stimuleert cross-sectorale samenwerking en en daarmee nieuwe bedrijvigheid. Je kijkt vanuit marktvraag- en ontwikkelingen naar de campus, community en eventuele ontwikkelruimtes.

Je bent verantwoordelijk voor de effectieve uitvoering van een of meer extern gefinancierde projecten. Je onderhoudt de contacten met de hiervoor verantwoordelijke autoriteiten . Je houdt de financiële huishouding in de gaten, zorg t voor de juiste administratieve afhandeling en geeft inhoud aan het penvoerderschap . Je bent daarnaast actief bezig met onderzoeken van nieuwe mogelijkheden om het innovatie-ecosysteem en de ontwikkeling van NL Space Campus te versterken met programma's en subsidies.

Als projectmanager voor de campus leg je de focus op partnerships en accountmanagement. Je bent een zichtbaar, toegankelijk en klantgericht aanspreekpunt, een strategische adviseur en inhoudelijke gesprekspartner voor gevestigde ondernemers, onderzoekers, overheden en starters. Je bent initiatiefrijk en vertaalt initiatieven en ontwikkelingen naar concrete vervolgstappen. Je hebt en houdt inzicht in ( inter )nationale marktontwikkelingen en programma ' s die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de campus. Ervaring met de correcte afhandeling van extern gefinancierde projecten is een vereiste voor deze functie.

Wat wij verder nog vragen:

 • Zelfstandige, flexibele, nieuwsgierige en positief ingestelde persoonlijkheid.
 • Vloeiend in Nederlands en Engels.
 • Handig met Microsoft 365 en software in het algemeen.

Wat wij bieden:

 • Zelfstandige, creatieve, internationale en uitdagende omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen op basis van 1 FTE (36 uur);
 • Laptop en telefoon;
 • Marktconform salaris
 • Gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk;
 • Mogelijkheden voor het doen van cursussen;
 • Werken aan persoonlijke ontwikkelingsdoelen.

Enthousiast geworden? Stuur jouw korte motivatie van maximaal 1 A4 met CV uiterlijk 15 januari 2024 naar ovv Sollicitatie Projectmanager . Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met je op. We starten met de eerste (online) gesprekken in week 3 en streven naar een start in februari/maart.

Over NL Space Campus

Grootte team: 7 vaste en variabele teamleden / 15+ partnerbedrijven / 25+ stakeholders / 900+ community members

Mindset : Alleen ga je snel , samen kom je verder.

Wij werken midden in het ecosysteem van de Nederlandse ruimtevaartindustrie. We zijn een jonge stichting met veel stakeholders in een dynamische omgeving waar we veel bezig zijn met netwerken, verbinden en het versterken van de Nederlandse ruimtevaartindustrie. De campus is een verbindend platform voor het space ecosysteem dat kennisdeling en samenwerking stimuleert en faciliteert voor meer innovatie, bedrijvigheid en maatschappelijke impact.

Functie:projectmanager nl space campus
Startdatum:18-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:28 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Space Campus via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Projectmanager NL Space Campus Stichting Space Campus 18-12-2023

Bekijk ook andere vacatures