Vacature Receptioniste

Receptioniste in Katwijk Zh

Wij zijn op zoek naar een representatieve receptioniste die graag het visitekaartje is voor deze klant. Ter uitbreiding zijn zij op zoek naar iemand die samen met een andere directe collega klanten ontvangt met een glimlach. Hun kernwaarden is onder andere betrokkenheid en daar kun jij je goed in vinden. Als receptioniste verwerk jij ook inkomende telefoongesprekken en verzorg jij facilitaire zaken zoals het netjes houden van de ontvangstruimte of het verzorgen van de lunch.

Wat ga je verder doen?

  • Je verwerkt inkomende en uitgaande post;
  • Je ontvangt klanten en-/of bezoekers;
  • Je werkt nauw samen met de financiële administratie en verwerkt inkoopfacturen.

Als je nog geen ervaring hebt met één van de bovenstaande werkzaamheden, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt goed in teamverband werken, zodat je kan werken aan jouw ontwikkelingen. Ben jij iemand die enthousiast is en graag wil bijleren, dan staat de klant daarom te springen! Het betreft een parttime functie tussen de 16 en 32 uur, in combinatie met jouw directe collega.Functie:Receptioniste
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2600 – 2600
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via e.vanmarwijk@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Receptioniste Olympia 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures