Vacature Stukadoors

Stukadoors in Noordwijk Zh

Bij HOEK zijn de mensen een hele belangrijke succesfactor in het realiseren van de doelstellingen.
Daarom is er binnen ons familiebedrijf ook zat ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Op dit moment neemt de vraag naar onze activiteiten weer sterk toe, dus zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers met kennis, ervaring en enthousiasme. Samen met je collega's werken aan grote én kleine projecten: van het afwerken van prefab betoncasco's voor een internationale betonfabriek tot het sausen van een toiletje bij een particuliere klant, de veelzijdigheid van ons werk is groot. En daarmee dus ook de veelzijdigheid van de mensen die we zoeken.

Zie je jezelf in deze werkomgeving en wil je ervoor gaan? Stuur ons dan een e-mail met je opleiding, werkervaring, diploma's en een motivatie.

HOEK als leerbedrijf

HOEK is een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat we mbo-leerlingen de mogelijkheid bieden om het praktijkgedeelte van hun opleiding bij ons te volgen. We zorgen er dan voor dat de leerling-stukadoor, want daar hebben we het bij ons doorgaans over, onder begeleiding van één van onze ervaren stukadoors gedurende deze periode op de werkvloer op te leiden en te coachen. Daarvoor investeren we bewust in tijd, ruimte en middelen, want ook ons is er veel aan gelegen om nieuwe, jonge en gemotiveerde medewerkers in huis te halen. Op deze wijze hebben we al een aantal leerlingen na hun opleiding bij ons in het bedrijf kunnen opnemen. Daarmee creëren we een goede combinatie van jong en oud in ons bedrijf.


's-Gravendijkseweg 49
2201 CZ NOORDWIJK ZH
Tel. 071-36 241 07
E-mail:Functie:stukadoor
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stucadoors- en afwerkbedrijf Hoek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Stukadoors Stucadoors- en afwerkbedrijf Hoek 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures