Vacature Teamleider Openbare Ruimte

Teamleider Openbare Ruimte in Noordwijkerhout

Meerlanden

Teamleider openbare ruimte 40 uur

Noordwijkerhout , Noord-Holland , Nederland € 3.081 - € 4.623 per maand Heemskerk

Vacature details Solliciteren

Heemskerk is onderdeel van Meerlanden, we zijn gevestigd in Noordwijkerhout. We zijn op zoek naar een teamleider openbare ruimte de locatie in Noorwijkerhout.


Wat bieden wij:


Salaris tussen € 3.081 en € 4.623 bruto per maand op basis van 40 uur.
Ruime reiskosten vergoeding.

Opleidingen en trainingen.

Plezierige werksfeer en leuke collega's.


Wie ben jij:


Je hebt leidinggevende capaciteiten en bent gewend te werken in de openbare ruimt en ben je in staat om een team aan te sturen. Daarnaast weet je je team te motiveren en bij te sturen waar nodig. Veiligheid is belangrijk voor je, net als samenwerken.


  • Minimaal MBO4 afgerond in de richting van logistiek, groen of civiel.
  • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring.
  • Goede kennis van openbare ruimte.
  • VOL-VCA.
  • Financieel gedreven.
  • Commercieel.
  • In bezit van rijbewijs B(E).

Wat ga je doen:


Je stuurt een team van collega's aan die in de openbare ruimte werken, zoals beheer en onderhoud. Je team bestaat uit medewerkers in de buitenruimte, medewerkers riool en technisch medewerkers, in totaal bestaan je team uit 20 medewerkers.

Je begeleid diverse projecten en processen waaronder de reparatie van ondergrondse containers, onkruid en veegbeheersing bij opdrachtgevers.

De dagelijkse planning maak je in overleg met de werkvoorbereiding. Ook overleg je met de opdrachtgevers, dan kunnen particulieren zijn maar ook de gemeente en de toezichthouders die daar werken.

Je werktijden liggen tussen 7:00 en 19:00, in de weekenden ben je vrij, wel draai je mee met calamiteiten diensten. Je werkt voornamelijk op kantoor, daarnaast ben je ook in de wijk te vinden.. Je hebt veel contact met interne collega's zoals je collega teamleiders, administratie en de werkvoorbereiders. Je zorgt voor een vlekkeloze bedrijfsvoering. De gehele operationele gang van zaken staat onder jouw leiding en toezicht en je rapporteert aan je manager.


Waar ga je werken:


Heemskerk straatreiniging is een dienstverlenende onderneming op het gebied van straatreiniging, onkruid bestrijding, openbare ruimte en riooltechniek. We zijn onderdeel van Meerlanden.Functie:teamleider openbare ruimte
Startdatum:04-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3081 – 4623
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Meerlanden Bedrijfsafval via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Teamleider Openbare Ruimte De Meerlanden Bedrijfsafval 04-11-2023

Bekijk ook andere vacatures