Vacature Technisch Verkoopmedewerker

Technisch Verkoopmedewerker in Noordwijkerhout

TBMA Europe BV

Technisch Verkoopmedewerker

Hey jij daar! Wil jij bezig zijn met techniek én je commerciële talenten gebruiken? Als technisch verkoopmedewerker op onze binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en speel je een centrale rol in het verkoopproces. De bekende spin dus. Je maakt offertes voor de aanvragen van onze componenten en systemen. Je houdt de offertes nauwlettend in de gaten en verwerkt de orders in het systeem.

  • https://www.tbma.com
  • STAND: B118

SPIN IN HET WEB | Daarnaast onderhoud je contact met klanten, volg je orders op en bewaak je de levertijden. Als er wijzigingen zijn, zorg je ervoor dat de klant en/of de accountmanager in de buitendienst op de hoogte worden gebracht. En als er klachten of problemen zijn, sta jij paraat om klanten te woord te staan en te zorgen voor een goede opvolging en afhandeling.

Je ondersteunt je collega's in de buitendienst en hebt vaak contact met ze. Samen zorgen jullie voor de opvolging van vragen en leads. Ook heb je korte lijnen met je collega's van Sales, Engineering en het Projectbureau.

Je bent nieuwsgierig naar de processen van onze klanten en hoe ze onze componenten gebruiken. Je denkt graag mee over het verbeteren en uitbreiden van ons productassortiment. Bovendien heb je een antenne voor het ontdekken van nieuwe ontwikkelingen en toepassingen.

Jij hebt een technische mbo-opleiding, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, en een paar jaar ervaring. Of misschien ben je net klaar met je hbo-opleiding werktuigbouwkunde of procestechniek en ben je op zoek naar een leuke startfunctie. Je spreekt je talen: je communiceert makkelijk in het Nederlands en Engels, en als je ook nog Duits of Spaans spreekt, dan is dat helemaal mooi!

Je bent ook een commercieel talent en blinkt uit in communicatie. Altijd met een oplossingsgerichte mindset. Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook een teamspeler die graag ideeën uitwisselt met collega's.

COMTECH TALENT | Dus, ben jij klaar voor een uitdagende baan waarin je techniek combineert met commercieel talent? Ben jij thuis in een technische B2B-omgeving en ben je een inventieve en creatieve teamspeler die de uitdaging aangaat om samen met collega's 'solutions beyond bulk handling' te bedenken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

GOED VERHAAL | Klinkt goed, toch? Stuur ons dan je motivatie en CV of kijk voor meer info op www.tbma.com/nl

Contact information

Contact us

  • 2211 VM,
  • Noordwijkerhout,
  • Netherlands

Contact

+31 (0)183 680 638Functie:technisch verkoopmedewerker
Startdatum:16-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Solids via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Technisch Verkoopmedewerker Solids 16-10-2023

Bekijk ook andere vacatures