Vacature Timmerman

Timmerman in Katwijk Zh

  • Redactie Bodegraven
  • 27-11-2023

Timmerman in Bodegraven

/ Bart van Dijk | Timmerman Bodegraven


Bart van Dijk Timmerwerken is een klantgericht en flexibel bedrijf, gevestigd in Bodegraven, met 20 jaar ervaring in de bouw. Voor iedere klus zorgen wij voor een vakkundige en passende oplossing; wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit staat hierbij voorop. Wij bieden bij alle werkzaamheden vakwerk, professionaliteit, een uitstekende dienstverlening en persoonlijke aandacht.


Bouw-Klik
De Hooge Krocht 2A
2201 TX Noordwijk


Functie: timmerman Startdatum: 22-10-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: VMBO/MAVO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bootcamp Katwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:timmerman
Startdatum:21-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bart van Dijk Timmerwerken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Timmerman Bart van Dijk Timmerwerken 21-10-2023

Bekijk ook andere vacatures