Vacature Toezichthouders

Toezichthouders in Noordwijk Zh

Veilig en verantwoord

De lifeguards van de Noordwijkse Reddingsbrigade kunnen op verzoek als toezichthouders aanwezig zijn bij evenementen die binding hebben met het strand, de zee en het werkgebied van de (NRB). Op welke manier wij worden ingezet wordt in samenspraak met de organisatie van het evenement, andere hulpverleningsorganisaties en zo nodig deelnemers bepaald.

Onze lifeguards zijn gespecialiseerd in toezicht houden, het verlenen van hulp in een waterrijke omgeving & op het strand en beschikken over een EHBO-diploma, waardoor zij ook in staat zijn een slachtoffer eerste hulp te bieden. De inzet van lifeguards kan aangevuld worden met verschillende voertuigen, vaartuigen en reddingsmiddelen.

Veiligheidsplannen

Wij verbinden onze naam niet zomaar aan een evenement. Het doel en karakter van het evenement moet passen bij de kernwaarde van onze vereniging. Vooraf worden dan ook door ons de veiligheidsplannen en vergunningen van het evenement getoetst. Wij stellen altijd een draaiboek op voor onze inzet bij het evenement en assisteren eventueel bij het opstellen van de veiligheidsplannen van het evenement zelf.

Beveiliging aanvragen

Organiseer jij een evenement op het strand, op zee of het duinengebied van Noordwijk waarbij toezicht door lifeguards gewenst of verplicht is?

Reddingsbrigade Noordwijk

De NRB staat voor veilig recreëren aan zee. Een organisatie waar je op kunt rekenen, deel van wil uitmaken, of wil ondersteunen in de brede zin van het woord.

Kon. Wilhelmina Boulevard:

Afrit 10 Noordwijk

Functie:toezichthouder
Startdatum:26-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Noordwijkse Reddings Brigade via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Toezichthouders Noordwijkse Reddings Brigade 26-12-2023

Bekijk ook andere vacatures