Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Katwijk Zh

GGZ Rivierduinen

Coördinerend verpleegkundige/begeleider dubbel diagnose Katwijk

Katwijk € 2.677 - € 4.180 per maand Beschermd wonen 24-36 uur, verpleegkundige

Vacature details Solliciteer

Welke uitdaging ga je aan?


Zet als coördinator je coachende en organisatorische vaardigheden in en draag bij aan de ontwikkeling van je team. Samen met je team bied je dagelijkse zorg aan onze cliënten met een dubbele diagnose (een ernstige psychiatrische aandoening met daarnaast een stoornis in middelengebruik). Team beschermd wonen in Katwijk is op zoek naar jou!

Als coördinator coach je het team met als doel om hen in hun kracht te zetten en zo gebruik te maken van de kwaliteiten die het team heeft. Je geeft sturing en brengt je kennis en ervaring over zodat het team zich ontwikkelt op gebied van deskundigheid. Daarnaast zorg je met het team voor het operationeel draaiend blijven houden van de locatie. Voor interne en externe relaties ben je een eerste aanspreekpunt op gebied van zorg. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voeren van intake gesprekken en het plaatsen van cliënten.


En verder:

 • Adviseer je de manager algemene zaken over kwaliteitsverbetering van het zorgproces en bedrijfsvoering;
 • Neem je deel in projecten en overkoepelende overleggen;
 • Ben je verantwoordelijk voor het verbeteren en herkennen van knelpunten in het werkproces;
 • Ben je in staat om teamfases te herkennen en op in te spelen;
 • Speel je in op complexe casussen en neem je daarin zelfstandig beslissingen.

Wie ben jij?

Om de functie van Coördinator goed uit te kunnen voeren ben je positief ingesteld, proactief, sta je stevig in je schoenen en ben je flexibel.

Verder beschik je over;


 • Een hbo diploma, verpleegkundige, SPH of social work;
 • Een BIG registratie als je verpleegkundige bent en je kunt een AGB code aanvragen;
 • Relevantie werkervaring, affiniteit en/of kennis van de dubbele diagnose doelgroep

Waar ga je werken?


Binnen Beschermd Wonen hebben wij diverse locaties in de regio's Leiden, Alphen a/d Rijn en de Duin- en Bollenstreek. Wij bieden ondersteuning aan volwassenen vanaf 18 jaar oud met ernstige psychiatrische aandoeningen, waaronder psychotische stoornissen, stemmingsstoornissen en autismespectrumstoornissen. Beschermd wonen is er om mensen te faciliteren en te ondersteunen bij het herstellen van perspectief en normalisering van het leven. De locaties zijn zeer divers waarbij wordt afgestemd op wat cliënten nodig hebben. Duin en Bollenstreek heeft locaties in Katwijk, Sassenheim en Noordwijkerhout.


De standplaats waar jij gaat werken is de locatie Salem in Katwijk. Beschermd Wonen Katwijk biedt ondersteuning aan 19 cliënten met een dubbele diagnose. Dat wil zeggen dat zij een ernstige psychiatrische aandoening hebben met daarnaast een stoornis in middelengebruik. Daarnaast kan er ook sprake zijn van een verstandelijke beperking en/of somatische aandoening. Op de locatie Salem is er een gedoog beleid en is gebruik van middelen toegestaan.


De cliënten hebben allemaal hun eigen studio in een oud verzorgingstehuis. Zij delen een gezamenlijke woonkamer waar zij elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen eten. De begeleiding is gericht op het aanleren van nieuwe vaardigheden, (opnieuw) aanspraak doen op bestaande vaardigheden en samen met de cliënten onderzoeken waar hun krachten en wensen liggen vanuit de herstelvisie. Per cliënt kan dit proces er anders uitzien; iedereen heeft zijn eigen tempo en verhaal.


Het team beschermd wonen Duin en Bollen is er om mensen te faciliteren en te ondersteunen bij het herstellen van perspectief en normalisering van het leven. Ons team bestaat uit woonbegeleiders, ervaringsdeskundigen en ambulant woonbegeleiders, die zich elke dag met veel energie inzetten. Daarnaast is er nauwe samenwerking met betrokken (FACT-)wijkteam waar jij het eerste aanspreekpunt voor bent.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaarcontract voor 24 tot 36 uur (afhankelijk van je wensen) met uitzich op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.677,- en €4.180,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 50 conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal €500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar

Goed om te weten; onze sollicitatieprocedure omvat een referentiecheck en bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent het gedrag (VOG).


GGZ Rivierduinen


GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten.

Functie:verpleegkundige
Startdatum:16-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2677 – 4180
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Verpleegkundige Leapfrog 16-12-2023

Bekijk ook andere vacatures