Vacature Vrijwillige Chauffeur

Vrijwillige Chauffeur in Noordwijkerhout

Word jij vrijwillige chauffeur bij AutoMaatje Hillegom Lisse?

Word jij vrijwillige chauffeur bij AutoMaatje Hillegom-Lisse?

Beschik jij over een solide bolide? Rij jij met gemak overal heen? En bied jij graag een helpende hand? Dan ben jij de vrijwillige chauffeur die wij zoeken!
Sinds de start in juli 2022 zijn er al 600 ritjes gereden door de vrijwillige chauffeurs van AutoMaatje Hillegom-Lisse....


Om nog meer mensen van dienst te kunnen zijn, zijn wij op zoek naar nieuwe chauffeurs! Het is de ideale manier om je flexibel in te zetten voor buurtgenoten. Als vrijwilliger ontvang je verzoeken tot ritjes op de dagen die jij je beschikbaar stelt en ben je vrij in het aannemen of afwijzen van een rit. Je vervoert met je eigen auto minder mobiele plaatsgenoten naar hun bestemming. Dit kan zijn naar de kapper, de huisarts, het ziekenhuis, maar ook op de koffie bij een vriendin. Natuurlijk staat hier een kilometervergoeding tegenover.


https://www.blikoplisse.nl/item/14652-word-jij-vrijwillige-chauffeur-bij-automaatje-hillegom-lisse?tmpl

Functie:vrijwillige chauffeur
Startdatum:10-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Blik Op Lisse via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Vrijwillige Chauffeur Blik Op Lisse 10-12-2023

Bekijk ook andere vacatures