Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Noordwijk Zh

Wat doe je als vrijwilliger?
Je kan je bijvoorbeeld inzetten op de verschillende noodopvanglocaties, buddy worden van een vluchteling en de mooie omgeving laten zien of organiseer (tijdelijk) leuke activiteiten. En misschien heb jij een idee waar wij niet eens aan hebben gedacht! Omdat er veel verschillende dingen nodig zijn, zoeken we mensen die flexibel zijn en van aanpakken houden. Samen ontdekken we wat er nog meer nodig is. Taal hoeft geen barrière te zijn. Een aantal sociaal werkers spreken Oekraïens en/of Russisch en kunnen helpen bij vertalen.

In teken van rust
Met een enorme reis achter de rug, indrukwekkende ervaringen en hoop op beter zijn mensen uit Oekraïne in de gemeente Noordwijk. De komende weken staan vooral in teken van rust brengen en kijken wat de mensen nodig hebben. Vanuit Welzijnskwartier zijn er sociaal werkers aanwezig. Zij kunnen jou als vrijwilliger ondersteunen om de vluchtelingen op te vangen.

Als je je als vrijwilliger inzet op de noodopvang kan je kiezen uit 3 shifts
9:00 - 13:00 uur
13:00 - 17:00 uur
17-00 - 20.00 uur

Aanmelden
Ben jij in de gelegenheid om te komen helpen? Dan staan we echt om je te springen. Mail naar en geef aan welke dagen en tijden je beschikbaar bent. De samenwerkende welzijnsorganisaties Welzijnskwartier en Welzijn Noordwijk nemen dan zo snel mogelijk contact op voor een afspraak.Functie:vrijwilliger
Startdatum:04-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Welzijnskwartier via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Vrijwilliger Stichting Welzijnskwartier 04-11-2023

Bekijk ook andere vacatures