Vacature Webmaster

Webmaster in Noordwijk Zh

Marianne van Oeveren stopt na 15 jaar als webmaster

Afgelopen vrijdag sloot de communicatiecommissie het seizoen traditiegetrouw af met een gezellig etentje. Deze keer was er gekozen voor " 't Zusje" in Noordwijk binnen. Tijdens dit etentje werd ook afscheid genomen van Marianne van Oeveren als webmaster. Marianne heeft dit maar liefst 15 jaar gedaan. Naast een mooie bos bloemen, een bon om nog een keer lekker te gaan eten bij de Blauwe Gans werd dit etentje voor rekening genomen door allen die aanwezig waren: de voorzitter van de communicatiecommissie (Wouter Leydes) de webmasters (Kees Wassenaar, Agnes van Barkel en Pieter Mulder), de facebookbeheerder (Ingrid van Duijn), de radioverslaggevers (John Groot, Sjaak Verkade en Theo de Meeuw), de huisfotograaf (Johanna Oskamp), "chef Wifi en communicatiemiddelen" van de kantine (Arco van Donk) en onze schrijvende verslaggever (Wim Siemerink).
PS: We zijn nog steeds hard op zoek naar een vervanger van Marianne. Zoals al eerder gemeld: Je hoeft geen IT-specialist te zijn want dat zijn de huidige webmasters ook helemaal niet. Je hebt 1 keer in de 4 weken een week webmasterdienst.
Heb je interesse en mocht je meer willen weten wat de werkzaamheden inhouden, stuur dan een mail naar . Iedereen kan zich aanmelden maar wij hopen ook op wat jongere aanwas want de gemiddelde leeftijd bij het diner was 57…..


Functie:webmaster
Startdatum:11-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met R.K.V.V. S.J.C. (Sint Jeroens Club) via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Webmaster R.K.V.V. S.J.C. (Sint Jeroens Club) 11-12-2023

Bekijk ook andere vacatures