Vacature Werkstudent Fiscale

Werkstudent Fiscale in Noordwijk Zh

Werkstudent Fiscale afdeling

Noordwijk

Als Werkstudent kun je naast je studie bij ons komen werken (8-16 uur) op onze fiscale afdeling en eventueel je scriptie afronden. Ook kun je bij ons een meewerkstage doen. Werken in de accountancypraktijk betekent veel afwisseling en een brede kennismaking met de praktijk. Onder begeleiding van ervaren collega's ga je aan de slag met het verwerken van financiële administraties, het samenstellen c.q. controleren van kleine jaarrekeningen, het opstellen van eenvoudige aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting en het opstellen van diverse financiële rapportages. Je werkt voor veel verschillende klanten, voornamelijk uit het MKB. Dat maakt deze baan zo afwisselend en interessant.

Wat we van je verwachten

  • Je volgt de wo-/hbo-opleiding accountancy, bedrijfs- of fiscale economie, fiscaal recht of een andere relevante studie;
  • Je hebt een professioneel kritische instelling en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je een proactieve teamspeler, gericht op kwaliteit en je denkt in oplossingen.
  • Je beschikt over goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden.

Wat jij eruit haalt

Hybride werken

Flexibele werktijden

Opleiding

Alle ruimte om je te ontwikkelen

Leuke activiteiten

Ontspannen met collega's

Sportieve events

Actieve personeelsvereniging

Salaris

Een prima vergoeding

Lijkt het je wat?

Solliciteer!

Grijp de kans en combineer jouw professionele uitdaging met een relaxte werksfeer. Vanaf een fijne werkplek met loyale collega's, die samen gaan voor succes. Ben jij klaar om alles uit jouw carrière te halen?


Wanneer je solliciteert krijg je een reactie van de afdeling recruitment. Wanneer jouw profiel en cv aansluit bij onze vacature word je uitgenodigd voor een gesprek. Mogelijk volgt er een tweede gesprek en als er een match is ontvang je een passend voorstel.

Waar is Abin (en hun klanten) gevestigd?

Kun je bij Abin ook thuiswerken?

Dat ligt wel aan de functie, maar die mogelijkheid is er zeker. We vinden het ook belangrijk dat je je collega's op kantoor ziet en met elkaar kan sparren.

Wat doet Abin aan loopbaanontwikkeling?

Flexibele werktijden
Premievrij pensioen

Functie:fiscale werkstudent
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ABIN accountants en adviseurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Werkstudent Fiscale ABIN accountants en adviseurs 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures