Vacature Werkvoorbereider - MACH Technology Group

Werkvoorbereider - MACH Technology Group in Katwijk Zh

Bouw Je Toekomst in Katwijk
Ben jij klaar voor een boeiende en betekenisvolle carrière? Voel jij de drang om samen met een gepassioneerd team jouw klanten van topkwaliteit te voorzien? Als Werkvoorbereider ben jij de spil in het web, verbindend tussen klanten, leveranciers, engineering en productie. Jouw thuishaven is het bruisende Katwijk.

Jouw Rol:
Als Werkvoorbereider werk je zij aan zij met een accountmanager, calculator, inkoper, en de commerciële binnendienst in een dynamisch accountteam. Binnen ons HEAD-team zijn er verschillende accountteams, elk gericht op het bedienen van toegewijde klanten. Met dit klantgerichte team streven we naar maximale klanttevredenheid. Daarnaast ben je lid van de Proces Groep Werkvoorbereiding, waar je samen met andere Werkvoorbereiders werkt aan het voortdurend verbeteren van ons werkvoorbereidingsproces. Als Werkvoorbereider draag je de verantwoordelijkheid voor de inrichting van het productieproces, waarbij je nauw samenwerkt met het productieteam om te leren van hun expertise. Je bewaakt het ontwerp en implementeert veranderingen op een verantwoorde wijze in onze systemen. Met jouw proactieve en oplossingsgerichte aanpak stroomlijn je de processen, zodat het product voor de klant efficiënt kan worden geproduceerd. Als cruciale schakel tussen klant, engineering en productie ben jij de motor achter het succes.

Wat Bieden Wij:

 • Uitdagende en diverse projecten om je tanden in te zetten.
 • Een stimulerende werkomgeving waarin we jouw talenten aanspreken en waarderen.
 • Een organisatie die luistert naar jouw ideeën en inbreng, waardoor we blijven groeien en verbeteren.
 • Een hecht team van enthousiaste professionals die zorgen voor een positieve en ontspannen werksfeer.
 • Een competitief salaris tussen € 2.500,- en € 4.000,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kwalificaties en ervaring.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling (50/50).
 • Kans om jezelf te ontwikkelen met opleidingsmogelijkheden op kosten van HEAD.

Wat We Van Jou Verwachten:
 • MBO+/HBO werk- en denkniveau.
 • Goede beheersing van geautomatiseerde informatiesystemen.
 • Pragmatisch, gedreven, oplossingsgericht en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent snel in het vinden van oplossingen, maar weegt alle opties zorgvuldig af.
 • Kennis van elektronica-assemblage en (geautomatiseerde) productiemethoden is een plus.
 • Je bent zowel zelfstandig als een teamspeler. Naast uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, beheers je ook het Engels op een professioneel niveau.
 • Je hebt oog voor projectbelangen en bent proactief en flexibel waar nodig.

Over MACH Technology Group:
Over MACH Technology Group: Een groep samenwerkende bedrijven waar 250 collega’s allemaal in hun eigen rol gedreven zijn in de ontwikkeling en productie van innovatieve elektronica. We werken verspreid over de locaties Rotterdam, Amsterdam en Katwijk. Van hieruit ontwikkelen wij de meest innovatieve producten zoals onze klanten dat van ons verwachten. We werken in teams en kijken welke rol jou het beste past. Het einddoel is voor het hele team gelijk. Een tevreden klant met het innovatief product.

Interesse in deze Uitdaging?
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie, vergezeld van je motivatie en CV. Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Werkvoorbereider neem je contact op met Stan de Ridder (Directeur) op nummer 071-4029154.

Solliciteer Nu!

Website: http://werkenbijmachtechnologygroup.nl/


Trefwoorden: Werkvoorbereider, Vacature, HBO, MBO, Techniek, Inkoop, Voorschoten, Zuid-Holland, Katwijk, Leiden, Den Haag, Zuid-Holland, project, projectmanager, project coordinator

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Functie:Werkvoorbereider - MACH Technology Group, Projectmanager
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MACH Technology Group via onbekend of 085-4851234. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Werkvoorbereider – MACH Technology Group MACH Technology Group 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures