Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Katwijk Zh

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een projectorganisatie in Katwijk. Het is van oorsprong een installatiebedrijf wat is uitgegroeid tot een gespecialiseerd advies- en ingenieursbedrijf. Ze zijn onderverdeeld in meerdere overkoepelende bedrijven, maar ze hebben allemaal een ding gemeen;

Ze ontwerpen, leveren, installeren én onderhouden luchtkanalen en luchttechnische componenten van luchtbehandelingssystemen binnen verschillende branches zoals de farma, healthcare en foodindustrie.

Samen met jouw collega’s van de afdeling werkvoorbereiding streven jullie naar het hoogst haalbare. Ondanks hard werken, wordt er veel gelachen. Er heerst een fijne informele werksfeer en er wordt duidelijk gecommuniceerd.

Ze zijn goed te bereiken met de auto vanuit Den Haag, Leiden en Haarlem. Het liefst wel iemand uit de buurt in verband met de locatie en ligging van het bedrijf.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider kan jij direct aan de slag, want jij weet als geen ander hoe jij projectmatig te werk moet gaan. Jij zorgt ervoor dat de projecten in de ontwerpfase goed worden voorbereid en tijdens de uitvoer goed verlopen. Je bent uiteraard verantwoordelijk voor jouw eigen projecten en dossiers, maar samenwerken hoort daar ook bij dus ben jij ook betrokken bij de projecten van jouw collega’s.

Hoe ziet een dag van een werkvoorbereider eruit?

 • Je bestelt en coördineert de benodigde materialen;
 • Je maakt de montage- en productietekeningen;
 • Je optimaliseert de processen en procedures.

Het is een veelzijdige functie waar je veel samenwerkt met de projectleider en natuurlijk jouw eigen team van de werkvoorbereiding. Dankzij jouw ervaring vindt je de voortgang van jouw collega’s belangrijk en zal je hen ondersteunen waar nodig. Communicatie is key, want zowel intern als extern met klanten is de planning leidend.

Het betreft een fulltime functie, maar binnen deze organisatie is een goede werk/privé balans een belangrijk aspect. Dus in overleg kijken wij graag met je mee.

Functie-eisen

‘Klantgericht, dat ben jij!’

 • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau, het liefst in de richting van werktuigbouwkunde of installatietechniek;
 • Je beschikt over relevante werkervaring als werkvoorbereider;
 • Je beschikt over ervaring met AutoCAD en Revit of bent bereid dit te leren.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris tussen de €3.500 en €4.200 bruto per maand op basis van 40 uur per week;
 • Reiskostenvergoeding €0,21;
 • 27 vakantiedagen en 6,5 ADV dag per jaar en 8% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling;
 • Direct op contract bij de opdrachtgever;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en goede ideeën;
 • Mogelijkheden voor opleiding/trainingen;
 • Jaarlijks zomer BBQ en met kerst een gezellige fair.

Binnen deze organisatie is werk/privé balans erg belangrijk dus als dat voor jou ook zo is, zou ik zeker reageren! Het is een dynamische omgeving waar de werknemer op 1 staat. Vragen? Bel dan naar 071 566 57 24 en vraag naar Kiki of Eva. Wij vertellen je graag meer over dit bedrijf in Katwijk!Functie:cad-tekenaar werkvoorbereider bouwkunde
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4200 – 4200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via e.vanmarwijk@werk.olympia.nl of Eva van Marwijk. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Werkvoorbereider Olympia 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures