Vacature Winkelmedewerker

Winkelmedewerker in Noordwijk Zh

Winkelmedewerker Amsterdam Gelderlandplein

Gelderlandplein, uren in overleg


Van imponerende ijstaarten, desserttaarten en gebakjes, tot zalige zoete koekjes, zoute koekjes en hartige hapjes, tot ambachtelijke bonbons, confituren en ijsjes. Bij Huize van Wely gaan al deze luxe lekkernijen, dagelijks door jouw handen. Op traditionele wijze vervaardigd door onze patissiers en chocolatiers. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit en getuigen van groot vakmanschap: uniek in Nederland.
Huize van Wely Gelderlandplein
Werk in de winkel! In ons filiaal in het levendige winkelcentrum Gelderlandplein sta jij geen moment stil. Onze eetbare kunstwerkjes worden groots gewaardeerd door onze klanten. Voor team Gelderlandplein zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerkers die bijdragen aan een luxe shopbeleving voor klanten.
De perfecte kandidaat
Als winkelmedewerker in het luxe segment zie jij er goed verzorgd uit. In keurig Nederlands - en Engels - sta jij onze klanten te woord en voorzie jij ze vakkundig van advies. Je bent zelfstandig, maar vindt het leuk om deel uit te maken van het team. Je bent collegiaal, flexibel en communicatief vaardig.
Waarom werken bij Huize van Wely?
  • leuke functie bij de beste patisserie, chocolaterie én glacerie van Nederland
  • flexibele werkuren: deze passen wij aan naar jouw wensen
  • een mooi salaris, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens CAO Bakkersbedrijf
  • contract voor bepaalde tijd, met de intentie om een vast dienstverband aan te gaan
  • aantrekkelijke kortingen op al onze lekkere producten én workshops!

Word jij enthousiast van deze functie? Solliciteer direct door je cv en motivatie te mailen naar Of stap even binnen in onze winkel op het Gelderlandplein en vraag naar de Shop Manager Lida. Voor vragen over de functie kun je ook telefonisch contact opnemen met Lida via .

Huize van Wely -de in Nederland bekende patisserie, chocolaterie én glacerie- biedt ambachtelijke exclusieve lekkernijen aan en is gevestigd in Noordwijk, Heemstede, Haarlem en Amsterdam.

Huize van Wely, since 1922
Hoofdstraat 88
2202 GA, Noordwijk
Nederland


Functie:winkelmedewerker
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Huize van Wely, Sinds 1922 via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Winkelmedewerker Huize van Wely, Sinds 1922 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures