Vacature 1e Autotechnicus

1e Autotechnicus in Noordwijk Zh

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde 1e Autotechnicus m/v die ons team wil versterken bij Abswoude Autopromenade in Noordwijk. Als officiële merkdealer van Fiat en Fiat Professional hebben wij een grote autoshowroom met meer dan 100 gebruikte wagens, een moderne werkplaats, A.A.S. Schadewerkplaats, verhuur en leasemaatschappij, carwashcentrum en Peut benzinestations.

Jij bent de ideale kandidaat als je beschikt over een ruime autotechnische ervaring, een APK-bevoegdheid en kennis hebt van de huidige elektronica. Bij Abswoude Autopromenade staat klanttevredenheid en kwaliteit voorop, daarom zijn wij gecertificeerd Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren. Wij investeren graag in jouw kennis en bieden daarom aanvullende opleidingen aan.

Diagnosetechnicus

Abswoude Autopromenade biedt werkelijk alles wat de moderne automobilist kan verlangen. Vanuit onze showroom in Noordwijk verkopen we bijna nieuwe auto's van Carselexy en voeren wij een groot aanbod van meer dan 100 gebruikte wagens. Daarnaast hebben we een moderne werkplaats en een A.A.S. schadeherstelcentrum waar we onze klanten hoogwaardige reparaties en onderhoudsdiensten bieden. We hebben ook ons eigen verhuur- en leasebedrijf, autowascentrum en diverse Peut-tankstations. Om deze Autotechnicus vacature te vervullen zijn we op zoek naar jou!

Is sleutelen jouw passie? Je kunt snel schakelen in een dynamische omgeving en je hebt oog voor detail. Van nature ben je flexibel, enthousiast en proactief. Je bent een echte teamspeler en communicatief vaardig.Functie:1e autotechnicus
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Abswoude Autopromenade via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. 1e Autotechnicus Abswoude Autopromenade 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures