Vacature Administratief Medewerker

Administratief Medewerker in Noordwijk Zh

Administratief Medewerker Meetings & Events

Jij bent samen met het team van Meetings & Events verantwoordelijk dat alle events volgens aanvraag verwerkt worden. Jij verzorgt de administratieve afhandeling van voornamelijk Baak trainingen die plaatsvinden op Landgoed de Horst in Driebergen en Hotel de Baak Seaside in Noordwijk.

Uren in overleg

Maximaal 38 uur per week.
4 tot 5 dagen per week

Horeca CAO schaal 4

Brutoloon tussen de € 2.279,- en € 2.618,- per maand

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met , Meetings & Events Manager, via het telefoonnummer .

Wat ga je doen?

Werkzaamheden

Als onderdeel van het Meetings & Events team houd jij je bezig met diverse administratieve werkzaamheden rondom de trainingen op ons landgoed in Driebergen en in ons hotel in Noordwijk.

Je verwerkt voornamelijk alle forrmulieren en reserveringen voor de Baak trainingen, denk hierbij aan details rondom tijden, aantallen, invulling catering, facturatiegegevens

Je hebt regelmatig contact met je collega's van ons trainingsinstituut de Baak en met je collega's van de banqueting, het restaurant en de receptie.

Je verwelkomt onze trainers en andere contactpersonen en neemt de details van de dag(en) door. Eventuele wijzigingen deel je in het dagelijkse overleg met de operationele afdelingen.

Dit alles doe jij natuurlijk met een persoonlijke aanpak en met een groot oog voor detail en service. Elke training verloopt mede door jouw bijdrage van reservering tot evaluatie perfect!

Wat vragen wij van jou?

Functie eisen

Je hebt enige ervaring in een administratieve functie op MBO niveau of je bent een starter op HBO niveau.

Je werkt nauwgezet en hebt oog voor detail. Je houdt ervan om zelfstandig te werken met een grote mate van verantwoordelijkheid.

Je bent proactief, service- en oplossingsgericht en wordt gelukkig van een hospitality omgeving.

Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Ook in de Engelse taal kun je op een goed niveau mondeling en schriftelijk communiceren.

Wat bieden wij jou?

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Het brutoloon ligt tussen de € 2.279,- en €2.618,- obv 38-urige werkweek (Horeca CAO, schaal 4, afhankelijk van ervaring en leeftijd).

Je ontvangt reiskostenvergoeding (vanaf jouw voordeur tot locatie) en bedrijfskleding van de zaak. Op je verjaardag krijg je van ons een bloemetje en de middag vrij. Daarnaast hebben wij een leasefietsplan en optionele deelname aan de gezonde bedrijfslunch.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. Ook behoort het volgen van een training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij de Baak tot de mogelijkheden.

Je komt in een team van betrokken en gedreven collega's die snappen hoe je gezamenlijk twee mooie locaties runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.

Landgoed de Horst bestaat uit 12 hectare eigen grond met daarop een bos. Met ruim 30 zalen en 113 slaap- en hotelkamers hebben wij diverse gasten over de vloer. Door de week vaak zakelijke gasten en in het weekend vooral toeristen die een weekendje weg zijn. Vanuit ieder gebouw op het landgoed loop je zo het bos in. Ook heerlijk om tijdens je pauze even buiten te wandelen.

In Noordwijk, direct aan de strandopgang vind je Hotel de Baak Seaside. Het hotel beschikt over 100 hotelkamers en ruim 20 zalen voor vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten. Door de week vind je hier ook vooral de zakelijke gast, echter in de vakantie en met name in de zomer is het een drukte van belang met alle toeristen. Hotel de Baak Seaside is een van de weinige hotels in Noordwijk direct aan het strand.

Solliciteren?

Lijkt het je leuk om het team van Meetings & Events te komen versterken? Solliciteer dan vandaag nog! Wij kijken uit naar je komst.Functie:administratief medewerker
Startdatum:24-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2279 – 2618
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Landgoed de Horst via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Administratief Medewerker Landgoed de Horst 24-12-2023

Bekijk ook andere vacatures