Vacature Allround Vakman/Vakvrouw

Allround Vakman/Vakvrouw in Noordwijkerhout

 • delen

 • 36 uur per week
 • per direct

Voor onze kleine, leuke en slagvaardige organisatie zijn we op zoek naar twee
allround vaklieden
36 uur per week - jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

Dit ben jij
Als veelzijdige vakman/vakvrouw ben je altijd paraat voor elke klus. Je zet je graag in voor onze bewoners. Het uitvoeren van allerlei vormen van klein onderhoud is helemaal jouw ding. Of het nu timmeren, loodgieterswerk, stucen of schilderen is: het gaat je allemaal makkelijk af. Het leveren van vakmanschap, het achterlaten van perfect onderhouden woningen en het creëren van een comfortabele woonomgeving voor de bewoners, daar ga je voor.
Je beschikt over aantoonbare ervaring als allround vakman/vakvrouw in de onderhoudssector, bij voorkeur met nadruk op timmerwerk, en je bent gemotiveerd om vakgerichte opleidingen te volgen om je verder te ontwikkelen. Met jouw sociale vaardigheden ga je makkelijk met mensen om en je hebt een afgeronde (v)mbo-opleiding op zak. Met een rijbewijs B ben je bovendien direct klaar om de bus, die iedere dag bij de werkplaats op je staat te wachten, mee te nemen naar je eerste klus. Klinkt dit interessant? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Met de dagelijkse planning op je telefoon, stap je in de bus en ga je aan de slag met allerlei onderhoudsklusjes. Bij elk adres leg je uit wat je komt doen. Of het nu gaat om een kapot raamkozijn, een lekkende kraan of een stopcontact dat niet werkt, jij repareert het en zorgt ervoor dat de bewoners blij zijn met het resultaat. En als je nog iets anders ziet dat aandacht nodig heeft, pak je dat gelijk mee. Als je klaar bent, ruim je netjes op, zeg je gedag en ga je door naar je volgende klus. Als je merkt dat er andere problemen zijn bij de bewoners, laat je dat aan je collega's van de afdeling Wonen weten. Kortom, een leuke en afwisselende functie in een informele organisatie.

Wat breng je mee?
Je hebt ervaring met technische werkzaamheden binnen het dagelijks onderhoud zoals timmeren, stucen, loodgieterswerk en dergelijke. Afwisseling en het helpen van bewoners met kleine technische klachten spreekt je aan. Aanpassen is voor jou geen probleem: je bent flexibel als het gaat om veranderende werktijden of taken. Je beschikt over vaktechnisch inzicht en kunt snel beoordelen wat er nodig is. Je bent proactief en het netjes afronden van je werk is voor jou vanzelfsprekend.

Wat krijg je?

 • Betrokken collega's in een leuk team.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.202,- (afhankelijk van opleiding en werkervaring) op basis van 36 uur per week, schaal E in de CAO Woondiensten. Ben je al in de sector werkzaam voor 1 augustus 2018, dan geldt een maximum van € 3.286,-.
 • 8% vakantietoeslag.
 • 189,8 uur verlof, opgebouwd uit 144 uur wettelijk en 45,8 uur bovenwettelijk verlof op basis van 36 uur per week.
 • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, waaronder een jaarlijks individueel loopbaan-ontwikkelbudget.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten.
 • Een aanstelling voor één jaar met de intentie om dit na een jaar om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Mobiele telefoon van de zaak.
 • Een bus van de zaak (die iedere dag bij de werkplaats op je staat te wachten) om naar de klussen te rijden.
 • Werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie met een hoge medewerkerstevredenheid.

Enthousiast?
Heb je interesse en wil je meer weten over de inhoud van deze functie en onze organisatie? Neem dan contact op met Cock van Leeuwen via telefoonnummer . Direct reageren?

Enthousiast?
Wil je meer weten over onze organisatie en de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met via telefoonnummer .

Locatie

Forum 5
2211 LV Noordwijkerhout
KVK-nummer: 280 36 171
Route berekenen

Telefoon

Afdeling WonenFunctie:vakman vakvrouw
Startdatum:09-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3202 – 3202
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Woningstichting Sint Antonius van Padua via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Allround Vakman/Vakvrouw Woningstichting Sint Antonius van Padua 09-10-2023

Bekijk ook andere vacatures