Vacature Allround Monteur WTB

Allround Monteur WTB in Sassenheim

Allround Monteur WTB


Datum: 12 dec. 2023

Ben jij als ervaren werktuigbouwkundig monteur graag in de breedte met je vak bezig? Dan hebben we een mooie baan voor je!
Bij AkzoNobel in Sassenheim produceren we bekende merken als Lesonal, Dynacoat en Sikkens voor de autoherstelmarkt. Daarnaast is er op de locatie ook een belangrijke R&D afdeling gevestigd. Het is belangrijk dat onze productie en onderzoek geen vertraging oplopen door niet goed functionerende apparatuur en machines. Hierin is een belangrijke rol weggelegd voor onze technische dienst. Ter versterking van dit maintenance team van zo'n 20 vakmensen zijn we nu op zoek naar een
De locatie in Sassenheim is groot, dus het duurt wel even voordat je die helemaal kent. Die tijd krijg je ook terwijl je heel afwisselend werk doet met allerlei soorten apparatuur. Zo word je, als je het niet al bent, echt een technische duizendpoot. Geen dag is hetzelfde. Je komt te werken in een leuk team met mensen die je graag op weg helpen. Daarbij maak je natuurlijk gebruik van goede gereedschappen; alles wat je nodig hebt is in huis.
Je concrete werkzaamheden zijn:

 • preventief en regulier onderhoud van onze apparaten en machines, waarbij het zwaartepunt ligt op de productieomgeving;
 • bijdragen aan wettelijk verplichte keuringen zodat we altijd aan alle veiligheidseisen voldoen;
 • af en toe kleine aanpassingen doen aan apparaten en machines zodat deze nog beter functioneren;
 • administratieve verslaglegging van wat je hebt gedaan: uren bijhouden, gebruikte materialen boeken.

Monteur die houdt van afwisselend werk
In deze functie is het belangrijk dat je het fijn vindt om niet elke dag hetzelfde te doen. Je wordt onderdeel van een enthousiast collegiaal team dat graag samen de schouders zet onder de klussen die gedaan moeten worden. Omdat je met verschillende mensen te maken krijgt binnen onze organisatie is het belangrijk dat je communicatief sterkt bent. Daarnaast begrijp je dat ook de administratieve kant bij je werk hoort. Als je ook de volgende punten kunt afvinken, horen we graag van je!

 • je hebt een mbo opleiding werktuigbouwkunde;
 • je hebt relevante werkervaring in een productieomgeving;
 • je beheerst de Nederlandse taal en kunt ook redelijk uit de voeten in het Engels.

Volop ruimte om je te ontwikkelen bij een stabiele werkgever
AkzoNobel wordt consequent beoordeeld als een van de beste werkgevers in Nederland. Je komt terecht bij een bedrijf dat zich inzet voor echte duurzaamheid. Niet alleen als het gaat om onze producten, maar ook voor onze medewerkers. We bieden je o.a. de mogelijkheid je verder te ontwikkelen door het volgen van gerichte opleidingen en cursussen. Zo ontwikkel je je echt in de breedte binnen je vakgebied en kun je als je wilt ook verder doorgroeien. Ook kun je bij AkzoNobel een duurzaamheidsbudget opbouwen, dat je bijvoorbeeld kunt inzetten om op termijn minder te gaan werken.
Naast de zekerheid van een vast contract bieden we je:

 • een prima salaris;
 • 44 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband met de mogelijkheid om dagen bij te kopen of te verkopen;
 • flexibele werktijden tussen 7.00-9.30 en 15.30-18.00;
 • een goede pensioenregeling en toegang tot onze collectieve zorgverzekering;
 • een reiskostenvergoeding vanaf 9 kilometer enkele reis;
 • een variabele winstdeling, afhankelijk van het bedrijfsresultaat;
 • een jaarlijkse salarisverhoging op basis op basis van je individuele prestaties en op basis van ons CAO.

Enthousiast geworden?
Solliciteren, inclusief cv en motivatiebrief, doe je via de sollicitatiebutton bij deze vacature. Je kunt je reactie ook rechtstreeks naar sturen via bovenstaande gegevens.Functie:monteur wtb
Startdatum:13-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AKZO Nobel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Allround Monteur WTB AKZO Nobel 13-12-2023

Bekijk ook andere vacatures