Vacature Begeleider Intensieve Zorg

Begeleider Intensieve Zorg in Noordwijkerhout

Begeleider Intensieve Zorg

Heb jij ervaring in de gehandicaptenzorg met oudere cliënten en lijkt het jou interessant om je meer te verdiepen in het begeleiden van cliënten met complex gedrag? Wij bieden een mooie functie als begeleider op een woning waar de begeleidingsvorm een verandering ondergaat vanwege de steeds intensievere begeleidingsvraag van de cliënten.

Waar ga je werken?

Je gaat werken op Zeereep 7 en 9. Deze woningen zijn gelegen in de Hafakkerwijk in Noordwijkerhout. Op beide woningen wonen acht ouder wordende cliënten met zowel een verstandelijke beperking als psychische problematiek. Daarnaast hebben zij fysieke problemen, gerelateerd aan het ouder worden. Bij de cliëntgroep is sprake van zowel intensieve zorg als van intensieve begeleiding.

Je komt te werken in een team van ongeveer 20 collega's dat momenteel volop in ontwikkeling is.

Locatie

Zeereep 7 - 9

Sluitingsdatum

3 januari 2024

Wat ga je doen?

Als begeleider op deze woning biedt je zorg en ondersteuning aan ouder wordende cliënten met zowel een verstandelijke beperking als moeilijk verstaanbaar gedrag. De combinatie van de verzorgende taken en het begeleiden bij complex gedrag maakt deze woning uitdagend en afwisselend. Hierdoor is jouw werk zeer afwisselend. Samen met jouw collega's zoek je naar de juiste manier van begeleiding die past bij de individuele cliënt.

Wat breng je mee?

Je hebt oprechte interesse in de cliënt en kan met jouw inlevingsvermogen de hulpvraag achter het gedrag van een cliënt begrijpen. Van een pittige uitdaging deins jij niet terug, omdat je stevig in je schoenen staat. Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken en draagt verantwoordelijkheid voor de beslissingen die je neemt. Je bent flexibel, creatief en kunt alert reageren op verschillende situaties.

  • Je bent in het bezit van een diploma mbo 3 of hoger in de richting Zorg & Welzijn;
  • Je hebt ervaring in het begeleiden van ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking (bij voorkeur op het gebied van moeilijk verstaanbaar gedrag).

Wat bieden wij?

  • Inschaling volgens cao gehandicaptenzorg FWG 35: €2.110,= - €3.009,= bruto per maand op basis van 36 uur;
  • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), onregelmatigheidstoeslag en fietsplan;
  • Veel (interne) opleidingsmogelijkheden;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Bel voor informatie naar () via .

Solliciteer voor Begeleider Intensieve Zorg

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE NoordwijkerhoutFunctie:begeleider intensieve zorg
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2110 – 2110
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Begeleider Intensieve Zorg Het Raamwerk 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures