Vacature Begeleider Intensieve Zorg

Begeleider Intensieve Zorg in Noordwijkerhout

Begeleider Intensieve Zorg

Heb jij passie voor de gehandicaptenzorg en zoek jij graag naar mogelijkheden om er samen met de cliënt een leuke dag van te maken? Wij zoeken een Begeleider Intensieve Zorg voor cliënten met een zeer uiteenlopende zorgvraag. Zo verzorg je de ouder wordende cliënt volledig en geef je cliënten met autisme vooral begeleiding en sturing. Kom jij werken in dit hard werkende, betrokken team?

Waar ga je werken?

Je gaat werken op Zeereep 11 en 13. Deze woningen liggen op het terrein Hafakker in Noordwijkerhout. Per woning wonen acht cliënten variërend in de leeftijd van 37 tot 80+. De cliënten hebben een verstandelijke beperking met daarbij vaak fysieke en/of psychische problematiek of autisme.

Je gaat op beide woningen werken. De woningen zijn geschakeld met een gedeeld kantoor tussenin. Hierdoor is er nauwe samenwerking en kun je spreken van één team wat bestaat uit 18 medewerkers, waarbij je altijd met minstens één collega een dienst werkt. De werktijden zijn tussen 7.30 en 23.00 uur.

Het team is momenteel volop in ontwikkeling. Door teamcoaching worden onderwerpen als feedback geven en ontvangen weer centraal gesteld. Als nieuwe collega groei je dus samen met het team mee in de ontwikkeling hiervan.

Specificaties

^

Vacaturenummer

# 23-74

Plaats

Noordwijkerhout

Locatie

Zeereep 11 - 13

Aantal uur

20 - 35

Sluitingsdatum

12 december 2023

Wat ga je doen?

Als begeleider verzorg en ondersteun je de cliënten en bied je een huiselijke en gestructureerde leefomgeving. Iedere cliënt heeft zijn eigen verhaal en behoefte. Je speelt hier flexibel op in door de cliënt centraal te stellen en per individu te kijken naar wat er die dag mogelijk is. De zorgvraag van cliënten is zeer divers, waardoor je veel schakelt tussen begeleidende en verzorgende taken. Zo neem je bij de ene cliënt de volledige ADL over en heeft de andere cliënt genoeg aan mondelinge aansturing. Dit maakt jouw werk zeer uitdagend en afwisselend.

Wat breng je mee?

Als begeleider is het belangrijk dat je een grote mate van begrip, geduld en inlevingsvermogen hebt. Je kunt goed inspelen op de individuele behoefte van cliënten. Je staat stevig in je schoenen en deinst niet terug voor complex gedrag van cliënten. Tegelijkertijd haal je voldoening uit de verzorgende taken. Je hebt en grote mate van zelf reflecterend vermogen en je bent open en eerlijk in de samenwerking met collega's. Je hebt humor, bent enthousiast en je hebt een proactieve werkhouding.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je bent in het bezit van een diploma mbo 3 of hoger in de richting Zorg & Welzijn;
  • Je hebt kennis van autisme, of bent bereid hierover (interne) trainingen te volgen.

Wat bieden wij?

  • Inschaling volgens cao gehandicaptenzorg FWG 35 €2.338,= - €3.294,= bruto per maand op basis van 36 uur;
  • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), onregelmatigheidstoeslag en fietsplan;
  • Een breed scala aan (interne) opleidingsmogelijkheden;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Bel voor informatie naar () via .

Solliciteer voor Begeleider Intensieve Zorg

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE NoordwijkerhoutFunctie:begeleider intensieve zorg
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3294 – 3294
Uren per week:20 – 35

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Begeleider Intensieve Zorg Het Raamwerk 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures