Vacature Begeleider Nachtzorg

Begeleider Nachtzorg in Noordwijk Zh

Begeleider Nachtzorg

In de nacht werk je solistisch, dit zijn 'wakkere' diensten. Je gaat werken in een afwisselende functie, waarbij zowel het geven van begeleiding als het verlenen van zorg aan bod komen. Je bent onderdeel van een klein team waarin professionaliteit, hard werken én gezelligheid voorop staan.

 • Noordwijk
 • 16 uur
 • 2047 tot 3198 euro
 • nr. 13765

Je kunt reageren t/m 22-12-2023

Contact opnemen

Jij als Nachtzorg medewerker

Je gaat werken in een afwisselende functie, waarbij zowel het geven van begeleiding als het verlenen van zorg aan bod komen. Je bent onderdeel van een klein team waarin professionaliteit, hard werken én gezelligheid voorop staan.

De nachtdienst is decentraal georganiseerd en ingericht in de vorm van 'Buurtjes'. In de nacht werk je in principe altijd met z'n tweeën, dit zijn 'wakkere' diensten. Tijdens de nachtdienst kun je terugvallen op jouw collega's vanuit andere woonlocaties (de Buurtjes) of centralisten die het beluister systeem bedienen of de avond-, nacht- en weekendcoördinator. Je werkt vanuit een vaste locatie. Hier wonen cliënten met een matige verstandelijke beperking in de leeftijd van 38 tot 67 jaar. Daarnaast is er sprake van autisme spectrum stoornis en soms moeilijk verstaanbaar gedrag. Wij werken volgens de Triple C methode en het Samen 100 principe.

Ons uitgangspunt is een goede nachtrust creëren en de noodzakelijke zorg en begeleiding bieden aan de cliënten. De nadruk ligt op het adequaat en snel inspelen op de hulpvraag, bijvoorbeeld bij onrust of spanning, ook verpleegtechnische handelingen kunnen voorkomen.

De werktijden zijn tussen 22:45 uur tot 07:15 uur de d iensten worden ingepland volgens een rooster, die grotendeels vaststaat. Uiteraard houden we, zoveel als mogelijk, rekening met jouw voorkeuren. Voordat je in de nachtdienst gaat werken, ga je eerst overdag kennis maken met de cliënten door een dagje mee te lopen.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Hoe ga je helpen?

Iedere cliënt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken.

In ieder geval verlies je de behoefte van de cliënt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde omgeving. Je zorgt ervoor dat de cliënt zelf de regie houdt, waarbij jij de kaders bewaakt. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Dit ben jij

 • je hebt een afgeronde gezondheidszorg, welzijnsopleiding of VIG op niveau 2 / 3;
 • je schakelt gemakkelijk van de éne naar de andere situatie;
 • je bent bereid de handen uit de mouwen te steken;
 • je bent een stabiele, evenwichtige persoonlijkheid;
 • je gaat spannende situaties niet uit de weg;
 • je bent flexibel inzetbaar.

Dit bieden wij

 • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2047 euro en 3198 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo

's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Wij leren jou graag kennen!

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze . Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen 's Heeren Loo.

Bel, app of mail met Desirée van Beelen () op telefoonnummer: of e-mailadres: om een kennismaking in te plannen!

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.

Functie:begeleider nachtzorg
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2047 – 3198
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Begeleider Nachtzorg ’s Heeren Loo Zorggroep 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures