Vacature Chef-kok

Chef-kok in Noordwijk Zh

Instellingen Alle functionaliteiten

×

Wij gebruiken deze informatie alleen voor het produceren van gegeneraliseerde statistieken om de gebruikerservaring van onze website te verbeteren.

Het wordt mogelijk dat de bij sociale media ingelogde gebruikers informatie of video's direct kunnen delen.

Opslaan & sluiten Alle functionaliteiten


Telefoonnummer:

E-mail adres:


Wij zijn op zoek naar een Chef Kok die onze keukenbrigade met passie leidt!


Beachclub O. is gedurfd en eigenwijs met een charme die je nergens aan de Nederlandse kust terug zult vinden. Een verrassend combinatie van buitenlandse allure en de dynamiek van de Noordwijkse kust: zomers flaneren en winters genieten in een stijlvolle ambiance. Met kan genieten van een lichte lunch, een exclusief diner of loungen met een goed glas wijn en de lekkerste bites.


Binnen Beachclub O. worden regelmatige feesten, borrels, lunchen, bruiloften en diners georganiseerd. Daarnaast organiseren we zelf ook jaarlijks een aantal publieke evenementen in onze beachclub.Functie:chef kok
Startdatum:16-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hotels van Oranje via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Chef-kok Hotels van Oranje 16-10-2023

Bekijk ook andere vacatures