Vacature Cluster Persoonlijk Begeleider (Cpb'er)

Cluster Persoonlijk Begeleider (Cpb'er) in Noordwijkerhout

Cluster Persoonlijk Begeleider (CPB'er)

Kan jij op energieke wijze jouw kennis en ervaring inzetten om samen met het team te werken aan het bieden van de best passende zorg voor cliënten? Wij bieden een functie als Cluster Persoonlijk Begeleider (CPB'er) op een woning met oudere cliënten, in Noordwijkerhout. In deze functie ben je de spil in het zorgproces van de cliënt en heb je een coördinerende en verbindende rol tussen de cliënt, familie van de cliënt, het team en de collega's van de verschillende disciplines. Wil jij bijdragen aan deze betekenisvolle baan? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Waar ga je werken?

Je gaat werken op Strandwal 51, een woning gelegen op de Hafakker in Noordwijkerhout. Hier wonen acht oudere cliënten die naast een verstandelijke beperking, vaak fysieke problemen hebben. Meerdere cliënten zijn daarnaast bekend met Downsyndroom en/of dementie, in verschillende fases. Je komt te werken in een team dat goed op elkaar is ingespeeld. Samenwerken in een informele werksfeer is belangrijk binnen het team. Alle collega's zijn betrokken, hebben passie voor de zorg en stellen de cliënt altijd centraal.

Aantal uur

24

Sluitingsdatum

22 december 2023

Wat ga je doen?

Vanuit je coördinerende rol heb je de regie over het zorgproces en de inhoud van ondersteuningsplannen van cliënten waar je verantwoordelijk voor bent. Voor familie ben je het eerste aanspreekpunt. Je coördineert multidisciplinaire overleggen en je zoekt de verbinding en samenwerking actief op. Je bent in staat om je collega's te mee te nemen en te coachen over zorginhoud, samenwerking en de manier waarop de zorg en ondersteuning aangeboden wordt. Je draagt bij aan het jaarplan van de woning en de Hafakker. Daarnaast verdiep je jouw kennis op specifieke onderwerpen en neem je deel aan CPB-overleggen om algemene onderwerpen te bespreken. CPB'ers zoeken elkaar actief op om kennis te delen en voor het bespreken van casussen.

Wat breng je mee?

Je bent goed in staat om rust uit te stralen in de verzorging naar de cliënten. Door jouw geduld en inlevingsvermogen voelen cliënten zich veilig en begrepen. Je bent enthousiast, daadkrachtig en communicatief sterk. Je gaat uitdagingen aan en je denkt vanuit mogelijkheden. Je bent oplossingsgericht en weet anderen goed te motiveren door jouw proactieve werkhouding.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eis:

  • Je beschikt over een diploma mbo Zorg en/of Welzijn op minimaal niveau 4.

Wat bieden wij?

  • Inschaling volgens cao gehandicaptenzorg FWG 45 €2.766,= - €3.861,= bruto per maand op basis van 36 uur;
  • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), onregelmatigheidstoeslag en fietsplan;
  • Wanneer je nog geen ervaring hebt als CPB'er nodigen wij je ook uit om te solliciteren. Je volgt in dit geval het interne traject 'CPB-er in opleiding' om handvatten te krijgen om de functie uit te kunnen oefenen;
  • Veel (interne) opleidingsmogelijkheden;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Bel voor informatie naar () via .

Solliciteer voor Cluster Persoonlijk Begeleider (CPB'er)Functie:cluster persoonlijk begeleider
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3861 – 3861
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Cluster Persoonlijk Begeleider (Cpb’er) Het Raamwerk 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures