Vacature Begeleider Intensieve Begeleiding

Begeleider Intensieve Begeleiding in Noordwijkerhout

Begeleider Intensieve Begeleiding

Ben jij klaar voor een uitdaging en bied jij structuur, duidelijkheid en warmte die cliënten nodig hebben om overzicht te houden in hun dag? Laat jij je niet snel van de wijs laat brengen van het getoonde gedrag en probeer jij te achterhalen waar het vertoonde gedrag vandaan komt? Wij bieden een functie als begeleider voor cliënten met een verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Waar ga je werken?

Je gaat werken op een van de woningen waar cliënten wonen die intensieve begeleiding vragen, gelegen in de Hafakkerwijk in Noordwijkerhout: Duinrand 11 of Duinrand 19. Hier wonen cliënten met een licht tot matige verstandelijke beperking in combinatie met andere problematiek zoals psychische stoornis, autisme en gedragsproblematiek. Je komt terecht in een team te werken waarin hard gewerkt wordt en je met elkaar doelen wilt behalen. Samenwerken, openheid en initiatief nemen zijn belangrijke speerpunten.

Aantal uur

8 - 36

Sluitingsdatum

29 december 2023

Wat ga je doen?

Je zorgt met je collega's ervoor dat de cliënten de begeleiding krijgen die zij nodig hebben. Je stimuleert cliënten om zoveel mogelijk eigen regie te hebben over hun dag binnen de grenzen die zij aankunnen. Er is bij de cliënten een groot verschil is tussen hun sociaal emotionele leeftijd en hun cognitieve mogelijkheden en zij hebben intensieve begeleiding nodig. Dit doe je voornamelijk door het bieden van duidelijkheid en structuur en het bieden van ondersteuning bij praktische vaardigheden. Zo zorg jij er bijvoorbeeld voor dat de cliënt op tijd naar zijn/haar afspraak gaat. Samen met het team kijk je naar wat een cliënt kan en waarin hij of zij nog kan groeien en je helpt de cliënt deze doelen te behalen. Bij cliënten kan zowel verbale als fysieke agressie voorkomen, in je werk volg je hiervoor cliëntgerichte trainingen.

Wat breng je mee?

Je staat stevig in je schoenen en bent helder en duidelijk in je communicatie, zowel naar cliënten als collega's. Je hebt geduld en doorzettingsvermogen in het begeleiden van cliënten. Je hebt humor, relativeringsvermogen, bent alert. Bij conflictsituaties weet jij adequaat te handelen en kun je ingrijpen wanneer dat nodig is. Je kunt tijdig signaleren en een (dreigende) escalatie voorkomen. Door jouw inlevingsvermogen en je oprechte interesse in de cliënt ben jij in staat de hulpvraag achter het gedrag te begrijpen.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je bent in het bezit van een relevant diploma mbo 3 of hoger;
  • Je hebt ervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking (bij voorkeur op het gebied van gedragsproblematiek).

Wat bieden wij?

  • Inschaling volgens cao gehandicaptenzorg, afhankelijk van opleiding en ervaring FWG 35; €2.258,00 - €3.178,00 bruto per maand op basis van 36 uur;
  • Arbeidsmarkttoeslag van 5%;
  • Wat betreft de arbeidsovereenkomst zijn alle uren bespreekbaar: van 0 uur (oproep) tot aan 36 uur;
  • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), onregelmatigheidstoeslag en fietsplan;
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met een groot aanbod aan (interne) opleidingsmogelijkheden;
  • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Bel voor informatie naar Lianne van der Reijd (Leidinggevende) via of naar () via .

Solliciteer voor Begeleider Intensieve Begeleiding

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE NoordwijkerhoutFunctie:begeleider intensieve begeleiding
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3178 – 3178
Uren per week:8 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Begeleider Intensieve Begeleiding Het Raamwerk 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures