Vacature Consulent Inburgering

Consulent Inburgering in Katwijk Zh

Consulent Inburgering

Katwijk

Max 87 p/u

Zuid-Holland

32-36 uur p/w

02-01-2024

31-12-2024

Freelance

Je ondersteunt nieuwkomers vanaf het moment van vestiging in onze gemeente tot aan de uitstroom uit de bijstand. Jouw doel is dat nieuwkomers op eigen benen kunnen staan en een goed bestaan kunnen opbouwen in onze gemeente.

  • Je voert de regie over de inburgeringen de uitvoering van het PIP. Je werkt nauw samen met diverse partijen, ieder meteen eigen deskundigheid. Denk aan taalscholen, welzijnsorganisaties. Voor een succesvolle inburgering is het noodzakelijkdat dienstverlening van de verschilende partijen op clientniveau goed op elkaar is afgestemd. Jij hebt hierin eencoordinerende en verbindende rol. Je stimuleert dat partijen goed met elkaar samenwerken en dat partijen vanuit hun eigenrol actief bijdragen aan de inburgering en de uitvoering van het PIP. Ook controleer je of de afspraken worden nagekomen.
  • Je monitort de voortang van de uitvering van het PIP. Hiervoor over je regelmatig gesprekken met clienten. Ontwikkelt eenclient zich sneller dan verwacht? Of houdt een client zich niet aan de gemaakte afspraken? Dan stuur je bij.

'Bring your own device' is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop cq iPad.

Welk type overeenkomst is op de kandidaat van toepassing? (Overeenkomst inhuur arbeidskrachten, tussenkomst ZZP'er of (modelovereenkomst) met ZZP'er?))

wie is tekenbevoegd (naam en functie)?

Tijdens de inwerkperiode ben je volledig op kantoor. Na het inwerktraject werk je maximaal 1 dag per week thuis.

Minimaal een afgeronde opleiding op hbo bachelor niveau.

Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als consulent inburgering.

Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als consulent inburgering;

Aantoonbare kennis van de participatiewet en wet inburgering, opgedaan door een cursus/opleiding of werkervaring (duidelijk weergeven in het cv).

Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar in de rol van casemanager Participatie en/of Inkomen. Omschrijf dit in het cv.

Dien je aanvraag in middels het onderstaande formulier.

Introductie

We introduceren je profiel bij de desbetreffende opdrachtgever.

Aan de slag

Na akkoord kun je per direct aan de slag met je nieuwe opdracht!

De opdracht sluit 13-12-2023

Direct reageren

Vul het onderstaande formulier in en we zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

Masters in Public is een energiek uitzendbureau dat met passie en enthousiasme de publieke sector ondersteunt. Met onze persoonlijke aanpak zorgen we voor unieke matches tussen organisaties en professionals.

Masters in Public

085 060 1887Functie:consulent inburgering
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoger Interim Professionals via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Consulent Inburgering Hoger Interim Professionals 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures