Vacature Projectleider Gebiedsontwikkeling

Projectleider Gebiedsontwikkeling in Katwijk Zh

Projectleider gebiedsontwikkeling

Katwijk | 24-36 u/wk | max € 7.325

Ben jij de strateeg die onze gebiedsontwikkelingen een vliegende start geeft? Inspireer jij als coach onze junior en medior projectleiders? Word dan projectleider gebiedsontwikkeling bij de gemeente Katwijk.

Wat ga je doen

In deze functie realiseer je grote multidisciplinaire projecten (wonen, infra, economie) voor planvorming en gebiedsontwikkeling. Van de initiële fase tot de overdracht aan de beheerders. Het betreft zowel omvangrijke gemeentelijke projecten als de complexere initiatieven vanuit de lokale gemeenschap (Plan UitwerkingsKader). Naast je werk als projectleider vervul je ook een coachende rol voor onze (junior) projectleiders.

Jouw belangrijkste werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn:

  • Je draagt integrale verantwoordelijkheid voor de planvorming en realisatie van projecten in de fysieke leefomgeving, waaronder woningbouw en infrastructuur.
  • Als sparringpartner voor de bestuurlijk en ambtelijke opdrachtgever stem je opzet, inhoud en besluitvorming van projecten af. Ook rapporteer je aan hen over de voortgang (GROTICK).
  • Je stelt bestuurlijke beslisdocumenten op en handelt ze af. Je informeert de raad en college over de voortgangJe geeft inhoudelijk/functioneel leiding aan integrale projectteams.
  • Je voert onderhandelingen met marktpartijen, zorgt dat overeenkomsten worden gesloten, voert overleg en begeleidt participatie met inwoners en stakeholders en juridische procedures.
  • Daarnaast vervul je een begeleidende rol bij de uitvoering en overdracht van de openbare ruimte na oplevering.

Profiel

Je zet graag je tanden in projecten met impact op de lokale gemeenschap. Je weet conceptuele ideeën te navigeren naar succesvolle praktische uitvoering. Je beschikt over het vermogen om strategische doelstellingen te vertalen naar concrete projectplannen. Je anticipeert continu op toekomstige ontwikkelingen. Behalve een expert in projectmanagement, ben je vooral een inspirerend leider. Je laat multidisciplinaire teams optimaal met elkaar samenwerken. Je houdt overzicht over belangen en houdt stakeholders daardoor continu aangesloten.

De gemeente Katwijk

Katwijk groeit de komende jaren. Op het voormalig Vliegkamp Valkenburg verrijzen straks 5.600 woningen. Via binnenstedelijke bouw realiseren we nog eens 2.500 woningen. Om de dorpskernen bereikbaar te houden, werken we hard aan de infrastructuur zoals in Rijnsburg Noord. De oost-west verbinding tussen de A4, de A44 en Katwijk en de Duin- en Bollenstreek nadert de voltooiing. Ondertussen ontwikkelen we plannen voor een corridor en een centrale as met Leiden. Voor een indruk van onze huidige projecten, zie: https://extra.katwijk.nl/projecten. Daarnaast kijken we nu al vooruit naar de grote opgaven.

Cluster Projecten, Programma's en Opgaven (PPO)

Het cluster PPO, is het expertisecentrum voor projectmatig, programmatig en opgavegericht werken. Met bevlogenheid en trots ondersteunen we alle domeinen met het realiseren van projecten, programma's en opgaven. Persoonlijk leiderschap is daarbij het uitgangspunt. PPO bouwt mee aan de ontwikkeling van de Katwijkse samenleving en een professionele interne organisatie. Met integraal projectmanagement (IPM) streven wij naar maximale resultaten. Onze kracht ligt in het verbinden van alle nodige disciplines en stakeholders om tot aansprekende resultaten te komen.

Wat wij van je vragen

Voor deze functie vragen wij in ieder geval het volgende van je:

  • Je werkt en denkt op minimaal wo-niveau met een relevante studie zoals planologie, ruimtelijke ordening, gebiedsontwikkeling of bouwmanagement.
  • Je neemt minimaal 5 jaar ervaring als projectleider planvorming ruimtelijk domein bij de overheid mee, bij voorkeur bij een gemeente.
  • Een sterk ontwikkelde politiek/bestuurlijke sensitiviteit met bijbehorende communicatieve vaardigheden.

Wat wij bieden

Wij bieden je een werkplek waar je je leiderschap en communicatieve vaardigheden kunt inzetten in multidisciplinaire samenwerkingsverbanden. Een warme werkomgeving van collega's met wie je samenwerkt aan grote tastbare projecten in onze gemeente. Uiteraard bieden we je ook uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

Jouw salaris bedraagt maximaal € 7.325 bruto per maand (schaal 13 , o.b.v. 36 uur per week). Je ontvangt een persoonlijk keuzebudgetpakket van ruim 17,05%. Je zet dat naar eigen inzicht in, bijvoorbeeld voor extra salaris, vakantiedagen of opleidingen. Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling Je bouwt keuzepensioen op via het ABP-pensioenfonds. Je treedt in eerste instantie in dienst voor een jaar. Als het van beide kanten goed bevalt, bieden we je een vast contract.

Wil je meer informatie over deze vacature. Bel of app Iwan Westdijk (corporate recruiter) via . Wil je graag aan de slag als senior projectleider bij de gemeente Katwijk? Stuur ons dan een brief en cv. Doe dat wel uiterlijk 14 januari 2023, want dan sluit de reactietermijn. Solliciteren doe je via de sollicitatiebutton.Functie:projectleider gebiedsontwikkeling
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:7325 – 7325
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lagardère Travel Retail via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Projectleider Gebiedsontwikkeling Lagardère Travel Retail 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures