Vacature Coördinator

Coördinator in Voorhout

Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen in het vso binnen het Forensisch Centrum Teylingereind?

De Burcht verzorgt voortgezet speciaal onderwijs (vso) aan jongeren van 12 tot 24 jaar, die verblijven in Forensisch Centrum Teylingereind in Sassenheim. Na een oriëntatieperiode van veertien dagen, weet een leerling wat zij talenten en ontwikkelingskansen zijn. Wij bieden daarna competentiegericht onderwijs, in een mix van theorie, praktijk en sport.

Voor vso De Burcht zijn wij per direct op zoek naar een coördinator.

Wat doe je?
Je coördineert (mede) de dagelijkse gang van zaken, onder leiding van een locatiedirecteur. Is die afwezig, dan ben jij aanspreekpunt voor collega's en netwerkpartners en neemt zo nodig de leiding als zich 'probleemsituaties' voordoen. Je bent (mede)ontwikkelaar van schoolbeleid, adviseert over schoolzaken, bereidt vergaderingen voor en geeft onderwijs bij ziekte of afwezigheid van collega's.

Wat breng je mee? Je hebt affiniteit met deze doelgroep (jongeren die in een justitiële inrichting verblijven), want dat is zeker een must.

Jij kunt collega's coachen en vindt het een uitdaging om bij te dragen aan het vormgeven van het onderwijs. Dit alles in een dynamische en complexe omgeving. Je bent actief betrokken bij beleidsontwikkeling. Je bent sociaal en communicatief vaardig en beschikt over relativeringsvermogen.

Leidinggevende ervaring is een pre.
Herken je je in onze kernwaarden en onderwijsvisie?
Wil jij blijven leren?

Als coördinator heb je een academisch werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde hbo-opleiding. Het zou mooi zijn als je minimaal twee jaar leidinggevende ervaring hebt.
Waar kun je op rekenen?
- De aanstelling is voor 0,8 - 1,0 fte.
- Een benoeming voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
- Inschaling in schaal LD, conform cao po.
- Aloysius wil graag een inspirerend en goed werkgever zijn. Daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij (klik).

Sluitingsdatum 31-01-2024

Contactpersonen
mobiel:


Werken bij Aloysius
Leidsevaart 2
2215 RE VOORHOUT


Functie:coördinator
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aloysius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Coördinator Aloysius 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures