Vacature Integraal Opgeleide Life Coaches

Integraal Opgeleide Life Coaches in Noordwijk Zh

Ik ben Life coach

Samenwerken?

Lifecoach.nl is een organisatie van integraal opgeleide Life coaches die zich onderscheid door de combinatie van coaching en therapie.

Neem contact met mij op

Samenwerken met Lifecoach.nl?

Lifecoach.nl is een organisatie van integraal opgeleide Life coaches die zich onderscheid door de combinatie van coaching en therapie. Naast vindbaar en zichtbaar worden, verbindt onze organisatie Life coaches in Nederland. Voor herkenning en erkenning enerzijds en het waarborgen van professionaliteit door intervisie en ontwikkeling anderzijds.

Met ons team streven wij naar landelijke dekking met een heldere marktprofilering en professionaliteit. Ons interne motto 'help jezelf verder,' doet een beroep op de zelfstandige- en proactieve inbreng van onze teamleden om hun persoonlijke volgende stap én onze gedeelde ambitie waar te maken.

Voor de uitbreiding van ons team ben ik op zoek naar Life coaches in alle provincies. Als team bereiken wij meer en kunnen wij méér mensen helpen.

Ben jij de volgende collega in ons team? Stuur een mail naar met je CV en motivatie.

Contact

Habithuis
Keyserswey 101
2201 CX Noordwijk


Wij zoeken lifecoaches!

Maak kennis met onze life coachesFunctie:integraal opgeleide life coaches
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Met 100% Recruitment via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Integraal Opgeleide Life Coaches Met 100% Recruitment 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures