Vacature Docenten

Docenten in Noordwijk Zh

Hulp nodig?
Telefoon:
E-mail:

Jongeren (11-13 jaar) doen enorm hun best op school, maar vinden het erg lastig om zich te focussen. Daarom zoeken we gemotiveerde mensen die de docenten kunnen ondersteunen bij huiswerkbegeleiding. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage in het 'leren leren' van scholieren. Je ontvangt leerlingen en helpt docent (42-jaar ervaring als docent op het Pieter Groen). De huiswerkbegeleiding is voor 6 à 10 leerlingen uit klas 1 en 2 van de middelbare school en is iedere maandag van 15:30 tot 17:00 in de bibliotheek in de Hoornes. Jes Rijnland en Welzijnskwartier ondersteunen initiatieven die bijdragen aan gelijke kansen in het onderwijs. Je kunt altijd sparren of ondersteuning krijgen van een sociaal werker van Welzijnskwartier.Functie:docent
Startdatum:27-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Doe Mee in Katwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Docenten Doe Mee in Katwijk 27-12-2023

Bekijk ook andere vacatures