Vacature Enthousiaste en Sportieve Buurtsportcoach

Enthousiaste en Sportieve Buurtsportcoach in Noordwijk Zh

Heb jij passie voor sport en bewegen en krijg jij met jouw enthousiasme de inwoners van de gemeente Noordwijk in beweging? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
In deze functie organiseer je sport- en beweegactiviteiten voor de inwoners van de gemeente Noordwijk. Als Buurtsportcoach ben je zichtbaar en actief in de gemeente. Jij bent er voor alle doelgroepen, van jong tot oud. Hierbij kom je ook in aanraking met inwoners voor wie sporten en bewegen niet vanzelfsprekend is. Om de inwoners in beweging te krijgen organiseer en voer je activiteiten uit, maar zoek je ook verbindingen tussen diverse partijen. Je bent het aanspreekpunt voor inwoners en organisaties voor alles wat met sport te maken heeft.

Wie zoeken wij?
Jij bent iemand die sport en bewegen op een eenvoudige wijze kan overbrengen en die makkelijk contact maakt met verschillende doelgroepen. Je kunt zelf overzicht houden bij het organiseren van activiteiten en projecten. Daarnaast herken je je in de volgende punten:

- je hebt een afgeronde (MBO of HBO) opleiding op het gebied van sport en bewegen; - je hebt enige jaren relevante werkervaring op uitvoerend niveau in de sport; - je kunt projectmatig werken, zowel zelfstandig als in groepsverband; - je bent proactief, creëert draagvlak en beschikt over competenties om te kunnen netwerken; - je hebt een flexibele instelling en bent dagelijks na schooltijd beschikbaar. Soms (bij evenementen) ben je ook in het weekend inzetbaar; - je komt bij voorkeur uit de gemeente Noordwijk en/of directe omgeving; - kennis op het gebied van sporten met lichamelijke beperkingen, peuters en/of volwassenen is een pre.

Wat bieden wij jou?
Met 15 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor een vitaal, sportief en cultureel Noordwijk. Samen inspireren en motiveren wij elkaar. De lijnen binnen Sportbedrijf Noordwijk zijn kort, waardoor je snel kunt schakelen. Ons doel is het stimuleren van een gezonde leefstijl door cultuur, sport en bewegen op de kaart te zetten in de gemeente Noordwijk. Spreekt dit je aan? Wij bieden jou een leuke functie als Buurtsportcoach binnen een jong team. Jouw salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring conform CAO Vermo. Je krijgt een aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging van de arbeidsovereenkomst.

Verloop van procedure
Graag ontvangen wij jouw sollicitatie voor 10 december 2023. Mail je sollicitatiebrief en cv naar . en wie weet begroeten wij jou binnenkort als nieuwe collega binnen ons team.

Overlegging van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste om aangenomen te kunnen worden.

Sportbedrijf Noordwijk
Duinwetering 105
2203 HM Noordwijk

T
W www.sportbedrijfnoordwijk.nl
E

Actueel

  • Nieuw seizoen Sjors Sportief & Creatief van start!


Functie:buurtsportcoach
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sportbedrijf Noordwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Enthousiaste en Sportieve Buurtsportcoach Stichting Sportbedrijf Noordwijk 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures