Vacature Helpende Plus

Helpende Plus in Katwijk Zh

Helpende Plus Prettig Wonen Thuis

Categorie:

Wil je werken in een gloednieuw team? Prettig Wonen Thuis zet zich in voor welzijn van ouderen en ondersteunt hen bij het langer zelfstandig blijven wonen. Is dit wat jou uitdaagt? Ga dan aan de slag als Helpende Plus binnen Prettig Wonen Thuis.

Prettig Wonen Thuis

DSV is gestart met een nieuw product: Prettig Wonen Thuis. Hiermee kunnen ouderen (langer) thuis blijven wonen. Zij blijven zoveel mogelijk hun gewone leven leiden. Als Helpende Plus - Prettig Wonen Thuis ondersteun je dit door aandacht, tijd, zorg en welzijn.

Je gaat deel uitmaken van ons allereerste Prettig Wonen Thuis team. Hoe gaaf is dat?! Dit team vorm je met collega's leefondersteuners, (coördinerend)verzorgende IG en een wijkverpleegkundige.

Wat ga je doen

Als Helpende Plus verleg je de focus van zorg naar leven. Jij doet iedere dag je best om de cliënt zo lang mogelijk in zijn/haar kracht zetten. Samen met jouw team en de mantelzorgers zorg je ervoor dat de cliënt langer thuis kan blijven wonen.

Verder ga je aan de slag met het volgende takenpakket:

 • Je begeleidt cliënten bij ADL activiteiten zoals het in- en uit bed komen, het wassen/douchen, aan- en uitkleden en uiterlijke verzorging. Hierbij probeer je de cliënt zoveel mogelijk in zijn/haar kracht te zetten
 • Je leest het zorgplan om de ontwikkelingen van de cliënt te volgen en rapporteert bijzonderheden en afwijkingen in het elektronisch cliëntdossier
 • Je verricht zorg handelingen zoals medicatieverstrekking en wondverzorging
 • Je ondersteunt de cliënt bij eten en drinken

Hier herken je jezelf in

 • Je bent in het bezit van een diploma Helpende Plus of Verzorgende C.
  Ben je bereid om de module Helpende + te volgen? Laat het ons weten!
 • Je bent sociaal en hebt een goed gevoel voor humor
 • Je kunt je goed inleven in de cliënt en weet signalen goed op te pakken
 • Je bent flexibel inzetbaar voor dag-, avond- en weekenddiensten
 • Je denkt in oplossingen en weet hoe je moet handelen in acute situaties

Wat kun je van ons verwachten

Werken bij DSV betekent werken bij een organisatie waar jouw kennis en talent serieus wordt genomen. Wij geven jou de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan binnen een team dat gemotiveerd is om DSV elke dag een stukje beter te maken. Dit doen wij aan de hand van onze kernwaarden liefde, plezier, samen en vakmanschap. Hiernaast bieden wij:

 • Een werkweek van 12-24 uur per week. Jij laat ons weten hoeveel uur jij graag bij ons zou willen werken. Een 0-uren contract behoort ook tot de mogelijkheden
 • Een salaris van minimaal €2.264,72 en maximaal €2.938,60 per maand op basis van een 36-urige werkweek (Schaal 30, conform CAO VVT)
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op verlenging
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Een interactieve training voor een zorgeloze start

Waar wacht je op?!

Spreekt de functie Helpende Plus jou aan en kan je niet wachten om deze uitdaging met ons aan te gaan?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met , Tel: of .

Functie:helpende plus
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2264 – 2938
Uren per week:12 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DSV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Helpende Plus DSV 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures