Vacature HR Adviseur

HR Adviseur in Noordwijk Zh

HR Adviseur

Noordwijk

Zo ziet jouw baan eruit

Je bent een echte aanpakker en hebt ervaring met HR en bijbehorende administratieve processen. Bij onbekende vraagstukken ga jij aan de slag om het je eigen te maken. Je helpt je collega's graag en wil altijd blijven groeien in je kennis, kunde en carrière. Je bent daarnaast beleidsmatig sterk en een hands-on rol spreekt je aan. Kortom, jij bent de HR Adviseur waarnaar wij op zoek zijn!

Zo ziet jouw baan eruit

Op onze dynamische HR afdeling pakken wij alles zelf aan: van het verwerken van de salarissen, alle administratieve processen, de in-, door- en uitstroom van medewerkers, pensioenbeheer, het verzuimbeleid, het beheer van het wagenpark tot aan het organiseren van opleidingen & trainingen.

Je werkt nauw samen met je collega HR adviseur. Jullie hebben een afwisselend takenpakket. Je beantwoordt vragen van medewerkers en hebt een luisterend oor. Daarnaast bedenk je HR beleid waar we als organisatie mee vooruit kunnen.

Kortom een veelzijdige functie waar je waarde kan toevoegen en een rol van betekenis kan spelen. Net zoals de organisatie is ook de HR afdeling volop in ontwikkeling en we verwachten ook van jou een actieve inbreng. Je komt te werken in een enthousiast, dynamisch, ervaren en collegiaal team.

Wat je gaat doen

 • Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse HR processen;
 • Je doorgrondt de organisatie en medewerkers en onderzoekt de bijbehorende behoefte en zorgt vervolgens voor een daarop aansluitend HR beleid;
 • Je zorgt voor het up-to-date houden van HR beleid, informatie en procedures;
 • Je werkt proactief mee aan HR projecten;
 • Je bent verantwoordelijk voor opleidingen en trainingen en het beoordelingsproces;
 • Je bent de 'intermediair' tussen de medewerkers en de directie.

Wat we van je verwachten

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting Human Resource Management;
 • Je hebt tenminste 3 jaar werkervaring in HR opgedaan;
 • Je hebt een gezonde dosis enthousiasme, empathie en ambitie. Je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen en je wordt enthousiast bij het bereiken van resultaat.
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, je bent accuraat, zelfstandig, standvastig, discreet en enthousiast.

Werken vanuit huis of op kantoor

Opleiding

Alle ruimte om je te ontwikkelen

Leuke activiteiten

Ontspannen met collega's

Sportieve events

Actieve personeelsvereniging

Vakantiedagen

27 dagen op fultime basis

Salaris

Max. € 70.000,- bij fulltime dienstverband

Solliciteer!

Grijp de kans en combineer jouw professionele uitdaging met een relaxte werksfeer. Vanaf een fijne werkplek met loyale collega's, die samen gaan voor succes. Ben jij klaar om alles uit jouw carrière te halen?


Wanneer je solliciteert krijg je een reactie van de afdeling recruitment. Wanneer jouw profiel en cv aansluit bij onze vacature word je uitgenodigd voor een gesprek. Mogelijk volgt er een tweede gesprek en als er een match is ontvang je een passend voorstel.

Waar is Abin (en hun klanten) gevestigd?

Kun je bij Abin ook thuiswerken?

Dat ligt wel aan de functie, maar die mogelijkheid is er zeker. We vinden het ook belangrijk dat je je collega's op kantoor ziet en met elkaar kan sparren.

Wat doet Abin aan loopbaanontwikkeling?

Flexibele werktijden
Premievrij pensioen
Thuiswerk mogelijkheid, met thuiswerkvergoeding
Reiskosten vergoeding
Bij sommige functies is er een leaseauto
Goede studie mogelijkheden
Mogelijkheid tot extra kopen van vakantie dagen.
Overuren worden omgezet in tijd voor tijd

Niet standaard. Bij extra drukte trekken we soms voor bepaalde tijd een ZZP-er aan.

Ja zeker, we staan open voor werkstudenten (1-2 dagen per week), ook kun je je scriptie bij ons afronden. Daarnaast staan we open voor stagiaires, die een meewerkstage op onze samenstel - of audit afdeling kunnen doen.

Samen maken we ondernemende dromen waar

Vanuit onze vestigingen in Noordwijk, Voorburg en Heemskerk werken we hard en zijn loyaal aan onze ondernemers. Samen willen we de beste zijn; voor elkaar en voor de klant.Functie:hr adviseur
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5401 – 5401
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ABIN accountants en adviseurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. HR Adviseur ABIN accountants en adviseurs 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures