Vacature Leraar LC

Leraar LC in Voorhout

Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen in het sbo?

Eruit halen wat erin zit, in een positieve sfeer. Dat doen wij op de Don Boscoschool. Onze school voor speciaal basisonderwijs biedt passend onderwijs aan kinderen tussen vier en dertien jaar. Ons doel? Maximale ontwikkeling van iedere leerling, binnen zijn of haar mogelijkheden.
Samen met leerlingen, ouders en netwerkpartners zorgen wij op de Don Boscoschool voor een positieve en veilige sfeer. Belangrijk. Alleen als je je als kind geaccepteerd en veilig voelt, kun je je optimaal ontwikkelen. Door onze speciale pedagogische aanpak ontwikkelen onze leerlingen hun zelfvertrouwen en een reëel en positief zelfbeeld.
Wij bieden uitdagend onderwijs op maat, in een uitdagende leeromgeving. De inzet van ICT en praktisch leren zijn hiervoor belangrijke ingrediënten.

Wat ga je doen?
Je geeft inspirerend en uitdagend onderwijs, dit doe je samen met een collega die aan het re-integreren is. Je gaat op een positieve manier om met verschillend gedrag en zet zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen te laten groeien. Dit doe je samen met leerlingen, ouders, netwerkpartners en (ondersteunende) collega's. Je werkt binnen de school samen met collega's aan het verder ontwikkelen van ons onderwijs, met als doel een omgeving te creëren waarbij onze leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Wat breng je mee?
Ben jij een enthousiaste leerkracht die het leuk vindt om met een groep leerlingen te werken die wat meer nodig hebben? Kun je goed kijken naar het individuele kind en kun je maatwerk bieden? Beschik je over pedagogisch tact? Wil je werken in een super leuk team waarbij er altijd ruimte is voor ontwikkeling? Durf je op zoek te gaan naar de talenten van je leerlingen, maar ook naar de talenten van jezelf? Dan zijn we op zoek naar jou! Neem snel contact met ons op en dan laten we je onze school heel graag zien en kunnen we kijken of we een match hebben! Oh ja, als de match er is dan bieden we jou een MacBook en een Iphone aan die je zowel zakelijk als prive mag gebruiken.
Bevoegdheid
Als leraar LC heb jij minimaal een pabodiploma, bij voorkeur aangevuld met relevante cursussen, masterclasses of een Master.

Waar kun je op rekenen?
- Een tijdelijke aanstelling van 0,6 fte, in ieder geval tot en met 31 juli 2024.
- Na dit tijdelijk dienstverband de mogelijkheid op een vast dienstverband, bij onze school of eventueel een andere school binnen de stichting.
- Inschaling in schaal LC, conform cao po.
- Aloysius wil graag een goede werkgever zijn. Daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij (klik) .

Sluitingsdatum 31-12-2023

Contactpersonen
mobiel:


Werken bij Aloysius
Leidsevaart 2
2215 RE VOORHOUT


Functie:leraar
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aloysius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Leraar LC Aloysius 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures