Vacature Leerkracht

Leerkracht in Voorhout


Het Molenduin biedt een uitdagende en moderne leerwerkomgeving met diverse ontwikkelmogelijkheden, niet alleen voor onze leerlingen, maar ook voor onze collega's.

Waar doe je het voor?
De groep waar je aan lesgeeft is specifiek ingericht voor zeer moeilijk lerende jongeren die tevens intensieve gedragsmatige en sociaal-emotionele ondersteuning nodig hebben. De groep is een initiatief om ook voor deze jongeren écht passend onderwijs te kunnen organiseren in de regio. De groep is nog in ontwikkeling wat maakt dat er veel ruimte is om mee te denken over de invulling van het lesprogramma. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de leerlingen en ouders en vervult daarmee de spilfunctie voor hun schoolse ontwikkeling.

Wat doe je?
Je geeft les aan zeer moeilijk lerende jongeren in het vso. De lessen zijn duidelijk, overzichtelijk en herkenbaar. Zo is er voor de leerling rust om te kunnen werken en is er voor de leraar ruimte voor instructie en begeleiding. Het dagritme sluit zoveel mogelijk aan bij de behoefte van de leerling. Er is een goede afwisseling tussen spel en werk, inspanning en ontspanning en samendoen en zelfstandig werken. Structuur en voorspelbaarheid zorgen ervoor dat de leerling zich veilig voelt en zich optimaal kan ontwikkelen.

Wat breng je mee?
Je bent een enthousiaste, betrokken collega met relativeringsvermogen, doorzettingsvermogen en humor en je staat stevig in je schoenen. Je bezit een gezonde dosis ambitie en je zet je in om passend onderwijs te bieden en het beste uit leerlingen te halen. Op Het Molenduin krijgt iedere jongere een kans, elke dag opnieuw. Je herkent jezelf in onze kernwaarden en onderwijsvisie. Je bezit een hoge mate van flexibiliteit om dit waar te maken. Je herkent het talent in onze leerlingen en hebt oog voor wat wél goed gaat.

Daarnaast ben je:
- in het bezit van het PABO-diploma of een relevante 1e of 2e graad lesbevoegdheid;
- pedagogisch, didactisch en organisatorisch sterk;
- flexibel en breed inzetbaar;
- creatief;
- in staat om samen met je collega's te pionieren voor deze leerlingen.

Waar kun je op rekenen?
- Het betreft een aanstelling voor wtf 1,0 voor de duur van een jaar, met uitzicht op vast.
- Inschaling in schaal LC, conform cao-po bij voldoende bekwaam- en bevoegdheid.
- Aloysius wil graag een inspirerend en goed werkgever zijn. Daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij (klik).

Interesse? Solliciteer!
Kijk voor meer informatie op onze website www.molenduin.nl . Om een goed beeld te krijgen van het Molenduin nodigen wij je graag uit het filmpje te bekijken: https://vimeo.com/819883486 .

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Reageer dan snel en klik op de button 'solliciteer'!

Sluitingsdatum 31-01-2024

Contactpersonen
mobiel:


Werken bij Aloysius
Leidsevaart 2
2215 RE VOORHOUT


Functie:leerkracht
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aloysius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Leerkracht Aloysius 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures