Vacature Maatjesproject

Maatjesproject in Noordwijk Zh

Maatjesproject voor kinderen en jongeren in Noordwijk (5-18) #Vitalis - Stichting Vitalis


Taakomschrijving

Als maatje bij Vitalis word je gekoppeld aan een kind of een jongere. Jullie worden gematcht op basis van karakter en temperament, gedeelde interesses, de behoefte van het kind en natuurlijk jouw kwaliteiten! Dus wat lijkt jou leuk? Sporten, een luisterend oor bieden, naar buiten, spelletjes, koken, nieuwe ervaringen laten opdoen, musea, filmpje kijken, alles? Dit bespreek je natuurlijk van te voren uitgebreid met de casemanager van Vitalis. Als je gekoppeld bent, ga je wekelijks een middag met elkaar op pad. Dit kan ook eens per veertien dagen. Jullie kiezen zelf welke dag en welk tijdstip. Meestal is dit de woensdagmiddag of het weekend omdat de kinderen dan vrij zijn. Natuurlijk zijn er uitzonderingen en kun je ook wel eens op een donderdagmiddag na school samen iets ondernemen. Dit overleg je met het kind en het gezin. De koppeling spreken we af voor een jaar of anderhalf jaar. Op deze manier is er tijd om elkaar te leren kennen en een relatie op te bouwen. Zo kan jouw kleine maatje echt opfleuren van jouw positieve aandacht, groeien in zijn zelfvertrouwen en steviger in zijn schoenen komen te staan. En jij kunt weer heerlijk kind zijn en enorm samen genieten. Word jij ook maatje bij Vitalis? Je bent heel erg welkom!

Meerwaarde vrijwillige inzet

Even één op één aandacht voor een kind, het kind ontzorgen. Je bouwt een vertrouwensrelatie op.

Benodigde kennis & vaardigheden

Je hebt goede sociale en communicatievaardigheden, bent hartelijk en in staat een vertrouwensrelatie op te bouwen met een kind. Een koppeling bij Vitalis duurt één jaar als je elkaar wekelijks ziet en anderhalf jaar als je één keer in de twee weken afspreekt. Ga naar onze site voor meer informatie en om aan te melden. Jij bent van harte welkom! lees over ons op www.vitalismaatjes.nl en vind ons ook op facebook:stichting Vitalis !Functie:maatjesproject
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:4 – 4

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Noordwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Maatjesproject Stichting Welzijn Noordwijk 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures