Vacature Monteur

Monteur in Katwijk Zh

Als fulltime monteur ben je de held van de afdeling gespecialiseerd in klimaatbeheersing en besmettingscontrole voor onze gewaardeerde klanten! Stel je voor: elke dag start je als een gepassioneerde probleemoplosser. Elk project is uniek, omdat we maatwerk leveren, wat betekent dat je altijd voor spannende uitdagingen komt te staan.

Jij en je fantastische team werken samen om al die verschillende problemen aan te pakken. Met jouw expertise in luchttechnische installaties ben je de onmisbare schakel bij het uitvoeren van diverse installatiewerkzaamheden. En het wordt nog beter: je hebt ook veel interactie met onze gewaardeerde klanten. Je bent niet alleen technisch bekwaam, maar ook enorm klantgericht.

Jouw doel is altijd het allerbeste resultaat te leveren, en dat doe je steevast met een brede glimlach op je gezicht.Functie:Monteur, Voorman montage
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via f.vandorp@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Monteur Olympia 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures