Vacature Monteur Technische Dienst

Monteur Technische Dienst in Sassenheim

Als monteur werk je samen met het technische dienstteam, bestaande uit 12 collega's, aan technische werkzaamheden. Aangezien de opdrachtgever vijf dagen per week zowel overdag als 's avonds voedingsproducten produceert, is er dagelijks een bekwaam team van technische professionals nodig om de productie soepel te laten verlopen. Jouw taken omvatten het uitvoeren van onderhoud aan machines, installaties en het gebouw. Ook het documenteren van deze werkzaamheden behoort tot jouw taak. Daarnaast behoren de volgende verantwoordelijkheden tot je takenpakket:

  • Het identificeren en oplossen van storingen aan machines;
  • Reparatie en aanpassing van de machines.

Al met al biedt deze functie een boeiende en gevarieerde werkervaring, waarbij jouw kennis en ervaring een cruciale rol spelen binnen het bedrijf. Kennis van pneumatiek, stoom- en PLC-technieken is van groot belang. Samen met jouw collega’s streven jullie naar het beste product. Ondanks hard werken, wordt er ook veel gelachen. Er heerst een fijne informele werksfeer en er wordt duidelijk gecommuniceerd. 

De functie is beschikbaar voor fulltime werk, maar parttime mogelijkheden zijn bespreekbaar.Functie:Monteur Technische Dienst, Elektromonteur technische dienst
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3811 – 3811
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via f.vandorp@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Monteur Technische Dienst Olympia 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures