Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Voorhout

Pedagogisch Medewerker | BSO Watervilla

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien. Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang. mocht je meer uren willen werken dan is het mogelijk om in combinatie met de peutergym aan die uren te komen. Dit is wel een 7+ locatie. Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij sta jij als medewerker centraal.

18/30 uur

Fuchsiastraat 2, Voorhout

Pedagogisch Medewerker | BSO Watervilla

clock

18/30 uur

Over de locatie

Bij de bso Watervilla aan de Fuchsiastraat in Voorhout houden we ervan kinderen in beweging te brengen. Keuze genoeg in onze gezellige huiskamer, boven in het atelier of in het waterpark om de hoek.Onze kinderen hebben zelf ook genoeg ideeën en dat vinden wij heel erg fijn, hun inbreng is net zo belangrijk als die van ons en we moedigen zelfstandig van harte aan. In de waterspeeltuin springen de kinderen van steen naar steen of bouwen ze samen met jou een dam tussen de eilanden. Weer op locatie begin jij alvast in de keuken met de kookworkshop waar een groep enthousiaste kinderen al staat te springen…wat ruikt het allemaal lekker! Heerlijk toch al dat enthousiasme, daar doen we het voor!

Wat ga je verdienen?

Wil je weten wat je gaat verdienen als je bij aan de slag gaat als pedagogisch medewerker? Vul snel de salarischeck in met jouw gewenste uren en jaren ervaring en je komt achter je bruto maandsalaris.

Doe de diplomacheck!

Wil je weten of jouw diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker? Of dat je wellicht al met een aanvullend bewijs bij ons aan de slag mag? Vul jouw diplomanaam in en ontdek het gelijk.

Onze arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou wanneer je bij aan de slag gaat

Een salaris passend bij jouw werkervaring (o.b.v. CAO Kinderopvang).

Een collectieve zorgverzekering.

Het sollicitatieproces

Benieuwd naar het sollicitatieproces bij ? Hieronder staat per stap beschreven wat je kan verwachten van jouw Journey. Solliciteer snel en maak het zelf mee! Heb je nog vragen of verbeteringen over het sollicitatieproces, mail naar .Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:18 – 30

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Partou via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Pedagogisch Medewerker Partou 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures