Vacature Projectmedewerker

Projectmedewerker in Noordwijk Zh

Projectmedewerker-Overzicht & Uitvoering

IVN | 30 november 2023

IVN Natuureducatie regio Zuid-West is opzoek naar een Projectmedewerker die zich samen met ons wil inzetten voor een groene en duurzame wereld.

Voor ons team in Zuid Holland en Zeeland zoeken wij een:


Wie zijn wij?

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 180+ professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Als kern waardes hanteren we inspireren, verbinden en natuurrijk. In ons werk en dat van onze partners streven we ernaar met de natuur te verbinden, voor ons eigen welbevinden en dat van de natuur.

IVN werkt volgens zelforganisatie, gebaseerd op Socratisch werken, wat betekent dat je vanuit eigen talent en motivatie samenwerkt met je collega's in Zuid Holland en Zeeland, en tevens samenwerkt in teams over groene schoolpleinen en vrijwilligers. Dit doen we vanuit gelijkwaardigheid. We zijn ervan bewust dat ons team van collega's nóg diverser kan en dat je met een divers team een ruime blik kan werpen op de wereld en elkaar kunt verrijken.

Wat ga je doen?

Als projectmedewerker zorg je voor het draaiend houden van de Natuurschool in Noordwijk, door operationele taken uit te voeren als bijscholen van gidsen en werving van scholen. Maar ook zorg je voor goede planning en verantwoording van de docenten van IVN en procesbegeleiders voor het vergroenen van de vele schoolpleinen en andere gebieden in de regio. Je bent in staat het overzicht te bewaren, materialen en medewerkers te organiseren en mobiliseren en de administratie secuur bij te houden. Daarnaast vind je het leuk om ook zelf met je handen en voeten in de natuur te staan en te helpen bij het aanleggen van en geven van trainingen over Tiny Forests , inspiratie lessen en andere momenten waarin we met de partners projecten uitvoeren in zowel Zeeland als Zuid-Holland. Zo zal het organiseren van evenementen voor alle gidsen en gastheren en flexibele krachten tot de taken behoren. Voor inhoudelijke kennis van educatie zet je de experts in ons team in.

Wie ben je en wat kan je?

 • Je werkt snel en nauwgezet
 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding
 • Je bent in staat met partners en collega's afspraken te plannen en wanneer nodig snel te schakelen
 • Je blijft ook bij tegenslag verbindend en oplossingsgericht;
 • Je weet tijdig hulp te vragen
 • Je hebt kennis en ervaring met het opzetten en bijhouden van planningen en andere procestools
 • Intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de missie van IVN;
 • Je werkt zelfstandig
 • Je hebt ervaring met het staan voor groepen en/of het geven van trainingen en cursussen
 • Je hebt affiniteit met zowel het primair als het voortgezet onderwijs

Wat brengt IVN jou?

 • Werken, zowel binnen als buiten, waarin je wordt uitgedaagd een deel van je werk buiten te doen.
 • Nieuw werkgeverschap! Dit noemen we Natuurlijk Werken waarin we ruimte creëren voor groei in eigenaarschap en zelforganisatie binnen een informele en flexibele werkcultuur;
 • IVN stimuleert om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien in je werk én je persoonlijke vaardigheden. Hiervoor kun je (ook) gebruik maken van het persoonlijk ontwikkelbudget t.w.v. €1.000,- per jaar;
 • Wij volgende de CAO Sociaal Werk en bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket. De functie is ingedeeld in schaal 7 minimaal € 2.910,- maximaal € 4.065,- (CAO per 1-1-2024). Afhankelijk van je opleiding en ervaring doen wij je een salarisaanbod in een passende salarisschaal. Er is een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% en een (ruim) ontwikkelbudget om in te zetten voor jouw ontwikkeling. De functie heeft de omvang van 28 tot 32 uur, opties hierin zijn bespreekbaar;
 • Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de duur van één jaar met de intentie tot verlenging.

Interesse?

Vul het sollicitatieformulier in en upload je CV in PDF ter attentie van Wemke van der Weij, Regio Directeur IVN Zuid West. Je motivatie mag je uploaden of toelichten wanneer we je voor een gesprek uitnodigen. We ontvangen jouw reactie graag, uiterlijk op donderdag 14 december 2023. Voor vragen kun je contact opnemen met Wemke van der Weij, via T.: .

Bij IVN werken we vaak met kwetsbare groepen zoals kinderen en ouderen. IVN zal zorgdragen voor het aanvragen van de VOG en voor de kosten hiervan.Functie:projectmedewerker
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2910 – 4065
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IVN via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Projectmedewerker IVN 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures