Vacature Relatiebeheerder / Accountant MKB

Relatiebeheerder / Accountant MKB in Noordwijk Zh

Relatiebeheerder / Accountant MKB

Neem contact op met Jan Willem van der Meulen of Geneviève van der Graaf van recruitment

Relatiebeheerder / Accountant MKB

Noordwijk

Dit ga jij doen als relatiebeheerder / accountant MKB Eerst eens een kop koffie of thee drinken om de sfeer zelf te ervaren? Stuur Eline een berichtje op WhatsApp en dan zien we je snel! ) Jij bent een natuurlijke netwerker. Terwijl je naar anderen luistert, weet je al wat nodig is om de ander verder te helpen. Jij legt snel verbindingen want logica en cijfers zijn jouw tweede specialisme. Als relatiebeheerder/accountant bij Moore MTH blijf jij altijd persoonlijk terwijl je snel schakelt. Jij bent een gastheer- of vrouw van onze organisatie. Dat doe je met...


Dit ga jij doen als relatiebeheerder / accountant MKB

Eerst eens een kop koffie of thee drinken om de sfeer zelf te ervaren? Stuur Eline een berichtje op WhatsApp en dan zien we je snel! )

Jij bent een natuurlijke netwerker. Terwijl je naar anderen luistert, weet je al wat nodig is om de ander verder te helpen. Jij legt snel verbindingen want logica en cijfers zijn jouw tweede specialisme. Als relatiebeheerder/accountant bij Moore MTH blijf jij altijd persoonlijk terwijl je snel schakelt.

Jij bent een gastheer- of vrouw van onze organisatie. Dat doe je met plezier want jij steekt tijd in het bouwen of onderhouden van onze klantrelaties. Hoe je dat doet? Op jouw manier, want wij geloven dat wanneer je jezelf bent, jij op je best bent. Jij beheert een portefeuille met uiteenlopende ondernemingen. Jij zorgt, met jouw team, dat je hen zo goed mogelijk bedient. Dat kan door zaken uit handen te nemen zoals de administratie en jaarrekeningen, tot grotere behoeften waar jij onze interne specialisten voor inschakelt.

Samengevat

Je wordt ondersteund door assistent-accountants die jij voorziet van opdrachten. Uiteindelijk ben jij eindverantwoordelijk van alles wat de samenstelafdeling verlaat dus jij houdt de kwaliteit in de gaten door jouw collega's continu te coachen op vakinhoudelijk- en persoonlijk level. Want bij Moore MTH staan voor elkaar klaar om het beste uit onszelf te halen.

 • Jij bepaalt en bewaakt de kwaliteit die de samenstelafdeling levert
 • Jij begeleidt en coacht assistent-accountants zodat ze zich als accountant én als mens ontwikkelen
 • Als oren en ogen van onze klanten, speel je in op hun behoeften en de trends binnen hun branches
 • Omdat je jouw klanten goed kent, creëer je continu nieuwe opdrachten voor en met hen
 • Jij komt met ideeën voor vaktechnische bijeenkomsten

Jouw achtergrond

Je kent jezelf en de ander goed en ontplooit je verder, of dat nu meer van het vak leren is of jezelf ontplooien als mens. Je deelt graag je kennis en kunde en neemt vanzelfsprekend initiatief. Jij weet dat geen dag hetzelfde is en daar geniet je van. Planningen houd je goed in de gaten en je weet precies welke spoedjes voorrang moeten krijgen. Verantwoordelijkheid kan een vloek en een zegen zijn, dat weet je, want daarin heb jij je als accountant ontwikkeld.

Je weet anderen vertrouwen in hun eigen kunnen te geven en vergeet daarbij jezelf niet. Jij bent zelfverzekerd omdat jullie als volledig team kwaliteit leveren. Daarbij is jouw mededeelzaamheid jouw kracht. Hiermee geef je anderen de gelegenheid om open en eerlijk te zijn over zichzelf of zakelijke issues.

Dit vragen wij van jou

 • Je hebt de AA-opleiding afgerond
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, waaronder minimaal 3 jaar als relatiebeheerder/tekeningsbevoegd accountant
 • Jij behaalt winsten door je helder uit te drukken en daarmee nieuwe klanten of opdrachten binnen te halen
 • Als kapitein op het schip maak je iedereen onderdeel van het succes
 • Analyseren, plannen en organiseren doe je niet precies in deze volgorde omdat jij weet wanneer je welke vaardigheid in moet zetten
 • Jouw brede fiscale en bedrijfseconomische kennis is een pluspunt en spijker je continu bij

Dit is wat je krijgt

Bijdragen aan persoonlijk geluk is onze missie. Dat geldt ook voor jou. Wij zorgen voor al onze medewerkers vanuit vertrouwen en openheid en stimuleren doelgerichtheid, verantwoordelijkheid en ambitie. Waarom? We zijn ooit gestart als pioniersbedrijf waarbij persoonlijke relaties de sleutel tot succes bleken. Zo behandelen we elke collega dan ook. En je werkt in Noordwijk, de bollenstreek, met superleuke collega's. Wist je dat veel van onze medewerkers hierom jarenlang blijven plakken? Dat vinden wij een enorm compliment.

Wat bieden wij jou

 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat bij jou past. Denk aan overname studiekosten, telefoonabonnement of reiskostenvergoeding, net waar jouw situatie om vraagt
 • Balans. Wij checken regelmatig; zit jij lekker in je vel? Dan presteer je ook maximaal op de werkvloer
 • Fit en vriendschap. Moore MTH heeft verschillende activiteiten om jou fit te houden, in de breedste zin van het woord. Met onze sportieve activiteiten houden we je in beweging en leer je jouw collega's beter kennen
 • Jouw werktijden zijn flexibel in te delen
 • Sfeerverhogers. Je kunt bij iedereen binnenlopen. Leuk om te weten: we lunchen altijd samen en op de donderdag is het tosti-dag. Samen lopen of darten hoort ook in het programma. En onze successen vieren we vaak op het strand onder het genot van een hapje en drankje.
 • Persoonlijkheid. We zien jou en jouw ambities. Met een persoonlijk opleidingsplan, onze trainingen, coaching en een uitgebreide academy stimuleren we jou meer uit jezelf te halen, op elk front
 • Waardering. Uiteraard in de vorm van een lekker salaris en voldoende aandacht voor jouw inzet
 • Leuk voor later. Een gedeeltelijk premievrij pensioen
 • Wil je minder dan 32 uur werken? Laten we het bespreken!

Eerst eens een kop koffie of thee drinken om de sfeer zelf te ervaren? Stuur Eline een berichtje op WhatsApp en dan zien we je snel! )

leren en groeien bij Moore MTHFunctie:relatiebeheerder accountant mkb
Startdatum:29-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Moore MTH via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Relatiebeheerder / Accountant MKB Moore MTH 29-10-2023

Bekijk ook andere vacatures