Vacature Sous Chef

Sous Chef in Noordwijk Zh

Sous chef

Ben jij een gepassioneerde en ervaren sous chef die graag in een energieke omgeving werkt. Je bent op de hoogte van culinaire trends en je bent in staat het keuken team te inspireren met vernieuwingen en gezamenlijk de kwaliteit te verhogen. Kom dan eens bij ons langs.

Fulltime

38 uur/week. 5 dagen per week in 7 daagse cyclus

Horeca CAO schaal 7

Brutoloon tussen de € 2.581,- en € 3.174,-

Wat ga je doen?

Werkzaamheden

Jij bent onderdeel van onze keuken crew. Als de chef er niet is, sta jij aan het hoofd. Iedere werkdag verzorg jij, samen met je collega's, het ontbijt, de lunch en het diner. Het ontbijt en de lunch worden in buffetvorm geserveerd.
Culinaire professionaliteit en vitaliteit gaan op in ons food concept. Samen met de chef geef jij hier creatieve invulling aan.
Naast het koken ben jij, samen met de chef, verantwoordelijk voor het opstellen van de dienst- en werkroosters, houd je toezicht dat de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo en HACCP worden nageleefd of stel je met de chef afwijkende menu's op, maak je calculaties van de te verwachten afzet etc.
Ook controleer je met regelmaat, steeksproef gewijs, de kwaliteit van het gemaakte eten.

Wat verwachten we van onze nieuwe collega?

Functie eisen

Uiteraard verwachten wij van een souschef dat hij al wat jaren ervaring in de keuken hebt. Je vindt het leuk om je creativiteit in nieuwe gerechten te stoppen en samen met de chef een kaart samen te stellen. Je bent daarom ook proactief ingesteld, je wacht niet tot je aan het werk wordt gezet, maar denkt ook mee met de chef.
Je vindt het leuk om met streekproducten te werken en je draagt vitaliteit en duurzaamheid een warm hart toe.
Als souschef ben jij ook aanspreekpunt voor het team in de keuken. Je hebt een open houden en staat klaar voor je collega's.
Heb je toevallig dan ook nog een SVH-leermeesterdiploma naar je MBO diploma, dan is dat mooi meegenomen.

Wat bieden wij jou?

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Op je verjaardag krijg je de middag vrij. Het brutoloon is marktconform, Horeca CAO schaal 7. Je werkt 5 dagen per week in een cyclus van 7 dagen.

Je ontvangt reiskostenvergoeding en bedrijfskleding van de zaak.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. De e-learnings variëren van Spaans voor beginners tot persoonlijke effectiviteit. Daarnaast behoort het volgen van een training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij de Baak tot de mogelijkheden .

Jouw werkplek wordt Hotel de Baak Seaside in Noordwijk aan Zee. Een echte A locatie direct aan het strand van Noordwijk. Vanuit onze voordeur loop je zo de strandopgang op. Hotel de Baak Seaside heeft 20 vergaderzalen en 100 hotelkamers. Door de weeks ontvangen wij hier voornamelijk zakelijke groepen van 4 tot 75 personen. In het weekend en in de vakanties ontvangen wij veel toeristen. De locatie is uniek te noemen door de ligging direct aan het strand. Vanuit het restaurant kijk je naar de kabbelende golven. Ook heel fijn: even in de pauze uitwaaien op het strand. Kom je hier niet werken, kom er dan eens overnachten.

Huidige Souschef

De Baak Seaside lowres 9 1

Functie:sous chef
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2581 – 3174
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Baak Seaside via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Sous Chef De Baak Seaside 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures