Vacature Supervisor Horeca

Supervisor Horeca in Rijnsburg

  • +31 (0)71 402 6051

Kom jij ons team versterken?

Steden zoals Leiden of Delft bezoeken, op het strand van Katwijk of Noordwijk relaxen, door de omgeving fietsen.... Onze gasten besteden hun vakantie aan allerlei soorten activiteiten. Wij vinden het belangrijk dat zij ook een onvergetelijke tijd op ons vakantiepark hebben. Jij draagt daar als medewerker, samen met je andere collega's aan bij. Je zorgt ervoor dat zij een fantastische herinnering houden aan hun bezoek op ons vakantiepark in Rijnsburg.

Parttime baan

Zorg jij er graag voor dat alles spik en span is in de accommodaties? Weet jij van aanpakken? Dan is deze functie iets voor jou!

Partime / fulltime baan

Ben jij opzoek naar leuk en veelzijdig werk? Dan is werken als front office medewerker misschien wel iets voor jou!

Horeca

Supervisor Horeca

Partime / fulltime baan

Ben jij representatief en spontaan naar onze gasten? Ben jij een echte teamspeler? Dan is de functie supervisor horeca echt iets voor jou!

Seizoensbaan

Lijkt een seizoenbaan in onze snack jou wel iets? Bereid de lekkerste pizza's en frituur gerechten en help gasten tijdens het opnemen van een bestelling.

Seizoensbaan

Wij zijn op zoek naar enthousiaste afwaskrachten die het niet erg vinden om hun handen vuil te maken. Ben jij snel, behulpzaam en hardwerkend?

Fulltime baan

Ben jij gek op technische uitdagingen en ga je geen storing uit de weg? Houd je van afwisseling? Wordt dan onderdeel van ons team als technische dienst!

Neem dan contact met ons op! Wij helpen je bij het vinden van jouw ideale vakantie.

  • +31 (0)71 402 6051


Functie:supervisor horeca
Startdatum:19-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vakantiepark Koningshof via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Supervisor Horeca Vakantiepark Koningshof 19-10-2023

Bekijk ook andere vacatures