Vacature Tekstschrijver

Tekstschrijver in Voorhout

  • Telefoonnummer: 085 - 065 41 98 (Ma-Vr: 10:00-17:00)

  • E-mailadres:

Navigatie

Tekstschrijver & copywriter Voorhout

U bent op zoek naar de beste tekstschrijver in Voorhout? Maak dan kennis met TextMakelaar, wij zijn een online schrijverscollectief dat hoogstaande schrijfkwaliteit levert. Onze gepassioneerde tekstschrijvers en copywriters weten als geen ander hoe SEO-webteksten te schrijven. Dit draagt bij aan een betere optimalisatie van uw website. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in huis. Hierdoor kunnen wij voor u in Voorhout informatieve content creëren. Wij hebben meerdere schrijvers die gespecialiseerd zijn in uw product of dienstverlening.

Tekstbureau Voorhout

Voor de webshop van uw bedrijf in Voorhout of omgeving schrijven wij zowel categorie- als productteksten. Voor een goede webshop heeft u beide teksten nodig. Categorieteksten hebben als doel geïnteresseerde bezoekers vast te houden en verder te laten klikken op uw website. Een producttekst wordt opgedeeld in drie alinea's die elk een eigen doel hebben. Naast het schrijven van deze tekstsoorten, verzorgen wij ook al uw blogartikelen en persberichten. Uiteraard kunt u ook voor redigeren en herschrijven bij ons terecht.

Offerte aanvragen

Heeft u spoed? Dan rekent TextMakelaar een tarief van € 0,05 per woord. Wij leveren dan tot 10.000 woorden op binnen twee werkdagen. Wilt u liever eerst wat meer informatie? Dat kan door te bellen met 085 - 065 41 98, of door te mailen naar . Uiteraard kunt u ook meteen een offerte aanvragen. Dit doet u via ons online offerteformulier.

Wij schrijven onder andere teksten voor..

emailFunctie:tekstschrijver
Startdatum:08-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lrt Media via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Tekstschrijver Lrt Media 08-12-2023

Bekijk ook andere vacatures