Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Noordwijk Zh

Taakomschrijving

De taken van onze vrijwilligers worden afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de betreffende vrijwilliger. We zijn met name opzoek naar vrijwilligers die de deelenemers kunnen begeleiden bij het veilig bouwen van hun eigen hut. Voor elke tien deelnemers willen wij ten minste één vrijwilliger op het terrein aanwezig hebben.

Meerwaarde vrijwillige inzet

Met jouw inzet als vrijwilliger kan dit evenement mogelijk gemaakt worden. Zonder vrijwilligers geen Huttenbouw. Dit evenement is een geweldige kans voor kinderen om actief buiten te spelen em te leren. Juist ook voor kinderen die niet op vakantie kunnen is dit een memorabel evenement.

Benodigde kennis & vaardigheden

Helpen kan al voor 1 dag, maar meer mag natuurlijk altijd. We kunnen alle hulp gebruiken. Niet zo handig met timmeren? Er zijn nog genoeg andere activiteiten om je bezig te houden zoals sport en spel, hout verdelen, limonade schenken en nog veel meer.

Voorwaarden

Beschikbaar op ten minste één dag in de periode 7-11 augustus. Kilometer vergoeding mogelijk. Je kunt goed met kinderen overweg. Je bent 15 jaar of ouder.

Tijdsinvestering

Afhankelijk van beschikbaarheid. Op dagen dat er hutten gebouwd worden ontvangen we deelnemers van 9:30 tot 15:00. Gelijktijdig hebben we ook de meeste vrijwilligers aanwezig.

Stichting Huttenbouw Noordwijk
eisingastraat
2201dj , Noordwijk

Wassenaarsestraat 5
2201 RD NoordwijkFunctie:vrijwilligers
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Noordwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Vrijwilligers Stichting Welzijn Noordwijk 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures