Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Noordwijkerhout

Noordwijkerhout € 2.677 - € 4.180 per maand Herstelvoorzieningen 24-36 uur, begeleiders, verpleegkundige

Jij zet, als coördinerend verpleegkundige/begeleider, je coachende en organisatorische vaardigheden in en draag bij aan de ontwikkeling van je team. Samen met je team bied je de dagelijkse zorg aan onze cliënten binnen beschermd wonen in Noordwijkerhout dit doe je met een herstelgerichte visie en behoudt van eigen regie van de client.


Als coördinerend verpleegkundige/begeleider werk je mee in het team en heb je op de werkvloer een coördinerende en inspirerende rol. Je coacht je team met als doel om hen in hun kracht te zetten en zo gebruik te maken van de kwaliteiten die het team heeft. Je geeft sturing en brengt je kennis en ervaring over zodat het team zich ontwikkelt op gebied van deskundigheid. Daarnaast zorg je met het team voor het operationeel draaiend blijven houden van de locatie. Voor interne en externe relaties ben je een eerste aanspreekpunt op gebied van zorg.


En verder:

 • Adviseer je de manager algemene zaken over kwaliteitsverbetering van het zorgproces en bedrijfsvoering;
 • Neem je deel in projecten en overkoepelende overleggen;
 • Ben je verantwoordelijk voor het verbeteren en herkennen van knelpunten in het werkproces;
 • Ben je in staat om teamfases te herkennen en op in te spelen;
 • Speel je in op complexe casussen en neem je daarin zelfstandig beslissingen.

Wie ben jij?


Om de functie van coördinerend verpleegkundige/begeleider goed uit te kunnen voeren ben je positief ingesteld, proactief, staat stevig in je schoenen en bent flexibel. Het is voor jou geen probleem om af en toe een avonddienst of een weekenddienst mee te werken. Dit doe je graag zodat je goed aangesloten blijft met je team.

Verder beschik je over:

 • Een hbo diploma, verpleegkundige, SPH of social work;
 • Een BIG registratie als je verpleegkundige bent en je kunt een AGB code aanvragen;
 • Relevante werkervaring en kennis van ouderen psychiatrie.

Waar ga je werken?

Binnen Beschermd Wonen hebben wij diverse locaties in de regio's Leiden, Alphen a/d Rijn en de Duin- en Bollenstreek. Wij bieden ondersteuning aan volwassenen vanaf 18 jaar oud met ernstige psychiatrische aandoeningen, waaronder psychotische stoornissen, stemmingsstoornissen en autismespectrumstoornissen. Beschermd wonen is er om mensen te faciliteren en te ondersteunen bij het herstellen van perspectief en normalisering van het leven. De locaties zijn zeer divers waarbij wordt afgestemd op wat cliënten nodig hebben. Duin en Bollenstreek heeft locaties in Katwijk, Sassenheim en Noordwijkerhout.


De standplaats waar jij komt te werken is stuifduin in Noordwijkerhout. Op deze locatie wonen 43 cliënten die 24-uurs zorg ontvangen, en die naast hun psychiatrische aandoening ook somatische zorg nodig hebben. De locatie Noordwijkerhout bestaat uit appartementen met een apart woon-/slaapgedeelte en eigen sanitaire voorzieningen, verspreid over 4 etages. Op elke etage bevindt zich een gezamenlijke woonkamer voor de bewoners. Vanuit onze dagbesteding "Movens" wordt op één van deze etages ook activiteiten aangeboden. Je komt te werken in een team met 20 à 25 collega's. Ons team bestaat uit woonbegeleiders, ervaringsdeskundigen en ambulant woonbegeleiders, die zich elke dag met veel energie inzetten. Daarnaast is er nauwe samenwerking met betrokken FACT-team.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaarcontract voor 24 tot 36 uur (afhankelijk van je wensen) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.677 ,- en €4.180- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 50 conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantieuren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar .
Functie:verpleegkundige
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2677 – 4180
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijk
 2. Verpleegkundige Leapfrog 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures