Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Katwijk Zh

Oproep voor vrijwilligers

Vele handen maken licht werk. En handen hebben we nodig om activiteiten te kunnen organiseren en uitvoeren. Dus geef je op bij het regioteam in je eigen regio, adressen:https://pharosnl.nl/regios/, of bij het secretariaat van Pharos:.

Pharos is een vereniging voor en door ouders van hoogbegaafde kinderen.De regio's zijn het hart van de vereniging. Daar worden de activiteiten voor kinderen en regelmatig ook voor ouders georganiseerd.

Tijdens een peercontactmiddag

Regioactiviteiten
De activiteiten in de regio worden door vrijwilligers georganiseerd. Zij maken tijd vrij in hun eigen drukke bestaan van werk, huishouden, kinderen, sociale contacten en sport om de activiteiten op te zetten. Deze vrijwilligers hebben de ideeën en zetten zich hiervoor in.

Regioteams
Pharos werkt met regioteams. Dit houdt in dat er een aantal mensen met elkaar kijkt welke activiteiten er mogelijk zijn en waaraan behoefte is. Denk hierbij aan koffie-ochtenden, contactavonden, spelletjes/speelmiddagen. Dit soort activiteiten vragen een locatie (bij iemand thuis, scoutinggebouw..)) en voor de kinderen een plan (denk aan spelletjes doen, de natuur in, gewoon ravotten, oude apparaten (die dan verzameld moeten worden) uit elkaar halen, knutselen, etc.). Leuk zijn activiteiten als bbq-en/picknicken op een geschikte plaats, waar iedereen wat meeneemt en de ouders contact kunnen hebben terwijl de kinderen met elkaar spelen.
Natuurlijk moeten kinderactiviteiten begeleid worden. Er is op zijn minst toezicht nodig.

Contact
Pharos is voortdurend op zoek naar mensen die ideeën hebben. Weet je iets leuks om te gaan doen met een groep kinderen, heb je een beroep of hobby waardoor je kinderen iets interessants te bieden hebt, ken je een bevlogen spreker, vind je het leuk om ouders in contact met elkaar te brengen d.m.v. een koffieochtend of liever een koffieavond, ben je creatief en beschik je over ruimte om je creativiteit met kinderen te delen of geef je een leuke workshop, neem dan contact op met de contactpersoon van de regio. De namen staan op de website en in de Signaal.

Ook zoeken we vrijwilligers die bij de activiteiten zelf willen helpen en een paar uur van hun tijd beschikbaar willen stellen om aanspreekpunt te zijn, mee te gaan, toezicht op de activiteit te houden of met de kinderen bezig te zijn.


Secretariaat en penningmeester
Heeft de regio (nog) geen regiocontactpersoon/regioteam en wil je wel één of meerdere activiteiten organiseren of meehelpen als vrijwilliger? Dan kun je terecht bij het landelijk secretariaat. Daar kan je terecht voor vragen en ondersteuning. Neem daarvoor contact op met het secretariaat: . De penningmeester kan je helpen met de financiële afhandeling van zaken.

Kortom er is van alles mogelijk en één en ander hoeft niet heel ingewikkeld en tijdrovend te zijn. Maar het staat of valt met vrijwilligers. Vele handen maken licht werk!

E-mail:
Secretariaat:
Redactie Signaal:
Regio's: contactinformatie regio's

Postadres:
Oudervereniging Pharos
Postbus 1340
8001 BH Zwolle

Gesprek met ervaringsdeskundige
Pharos-telefoon:
Ma: 9.00-11.30u
Di: 19.00-21.00u
Wo: 10.00-13.00

Heb je iets voor ons? Mail naar .

  • Welkom op ons prikbord

  • 3 september 2023, Festival Hoogbegaafd, Jubbega

  • De Minecraft Club, online

  • In Kaart is gestart

  • Wat zullen we gaan doen in de kerstvakantie?

  • Welkom kids

  • Denk je met ons mee?Functie:vrijwilligers
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met C.J. de Lange Bloemengroothandel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Vrijwilligers C.J. de Lange Bloemengroothandel 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures