Vacature Wijkhoofden

Wijkhoofden in Noordwijk Zh

Taakomschrijving

Als collectant ga je langs de deuren om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dit is maar 2-3 uurtjes en in jouw eigen buurt! Je krijgt ook een link om te collecteren via WhatsApp! Wil jij je inzetten als collectant tijdens de collecteweek? Kijk dan snel op https://www.kwf.nl/help-mee/vrijwilliger/collecteer-mee Als wijkhoofd begeleid je een aantal collectanten in jouw wijk, deel je collectebussen en materialen uit, tel je het ingezamelde geld en administreer je de opbrengst van jouw wijk. Uiteraard mag en kan je meer doen als je dit wilt! Wil jij je inzetten als wijkhoofd tijdens de collecteweek? Kijk dan snel op https://www.kwf.nl/help-mee/vrijwilliger/word-wijkhoofd

Meerwaarde vrijwillige inzet

Goede doel

Benodigde kennis & vaardigheden

Geen

Voorwaarden

Beschikbaar zijn in de 1e week van september

Tijdsinvestering

Als collectant 2-3 uurtjes per jaar Als wijkhoofd 16 uur per jaar

Functie:wijkhoofd
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Noordwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijk
  2. Wijkhoofden Stichting Welzijn Noordwijk 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures